Life

Sorin Bontea, imagine de milioane. Nu te-ai aștepta ca un chef să usuce cârnații astfel

23.12.2020 | 18:54
Sorin Bontea imagine de milioane Nu teai astepta ca un chef sa usuce carnatii astfel
ADVERTISEMENT

Sorin Bontea își amuză fanii de pe Instagram cu o imagine inedită a procesului de uscare a cârnaților. Celebrul chef a distribuit o fotografie în care le prezintă internauților metoda mai putin obișnuită prin care usucă bucatele tradiționale de Crăciun.

„Am scos cârnații la uscat. Ne descurcăm cu ce avem”, a scris acesta în dreptul unei fotografii în care afișează un zâmbet larg, iar în spatele lui se poate vedea un uscător de rufe și cârnații înșirați pe el.

ADVERTISEMENT

Reacțiile fanilor au fost numeroase și în ton cu postarea celebrului bucătar. Mai bine de 28.000 de oameni au reaționat la postarea respectivă, în cinci ore de la publicarea acesteia.

Sorin Bontea, imagine amuzantă a uscării cârnaților

Juratul emisiunii „Chefi la cuțite” este o prezență constantă în mediul online, unde postează destul de des și rețete culinare. Cu ocazia apropierii sărbătorilor de iarnă, acesta a gătit bucate din carne de porc, dar și cozonacii.

ADVERTISEMENT
Sorin Bontea
Sorin Bontea, modalitate inedită de uscat cârnații
Sursa foto: instagram

De data aceasta, el și-a surprins audiența cu o postare mai amuzantă decât cele obișnuite. Pentru că vin sărbătorile, cheful a trecut la bucatele tradiționale. Acesta a postat o imagine în care le arată fanilor cum a uscat cârnații.

Imaginea unui uscător de rufe pe care sunt înșirați cârnații a amuzat mediul online. Internauții au reacționat în ton cu mesajul distribuit de celebrul bucătar.

ADVERTISEMENT

„După ce se usucă trebuie luați frumos cu fierul de călcat”, i-a sugerat un fan, în timp ce unii dintre urmăritori l-au sfătuit să fie alert la picicile de prin cartier, l-au întrebat în ce zonă locuiește pentru a-l vizita dacă urmează să-i și apreteze după ce îi ia de la uscat.

Per total, cei ce au văzut postarea s-au amuzat copios, dar au recunoscut că e o idee inventivă și chiar le-a venit în ajutor celor ce se chinuiau să-i usuce pe coada de la mop.

ADVERTISEMENT

Sorin Bontea are timp pentru toate pregătirile de sărbători. Cel de al optulea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” s-a încheiat și a fost cu motive de bucurie pentru el. Concurentul Ionuț Belei, aflat sub îndrumarea sa, a ieșit câștigătorul marelui premiu de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT