Life

Sorin Bontea, imagine haioasă din vacanță. Cum s-a fotografiat juratul de la Chefi la cuțite

Sorin Bontea este cunoscut pentru umorul său și pentru stilul în care povestește tot felul de întâmplări petrecute de-a lungul anilor.
03.08.2021 | 17:26
Sorin Bontea imagine haioasa din vacanta Cum sa fotografiat juratul de la Chefi la cutite
ADVERTISEMENT

Juratul emisiunii culinare „Chefi la cuțite” are un umor extrem de dezvoltat și nu ratează nicio ocazie să le arate urmăritorilor săi cum se amuză.

Aflat în vacanță, undeva la mare, vedeta s-a amuzat copios, dovadă că a postat pe rețelele de socializare o imagine inedită cu o pălărie de soare.

ADVERTISEMENT

Sorin Bontea, juratul de la Chefi la cuțite, pus pe glume. Bucătarul a distribuit o imagine amuzantă

Ce-i drept, accesoriul este unul de damă, dar asta nu l-a împiedicat pe celebrul chef de la Antena 1 să facă o poză care să stârnească zâmbetul fanilor săi.

Pălăria de soare purtată de Sorin Bontea este mândra posesoare a unui flamingo roz. În felul acesta Sorin Bontea și-a amintit și de experiența Asia Express.

ADVERTISEMENT

„Se pare că flamingo mă urmărește peste tot”, a scris juratul de la „Chefi la cuțite”, legat de imaginea de pe plajă.

Așa cum era de așteptat fanii l-au răsplătit cu aprecieri și numeroase comentarii. Urmăritorii de pe Instagram au rezonat cu Sorin Bontea și au lăsat mesaje în aceeași notă amuzantă.

ADVERTISEMENT

„Vara asta se poartă flamingo”, „Lipsește costumul roz” sau „Cheeeef, nu mai scapi!”, sunt doar câteva dintre mesajele primite din partea internauților.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Chef Sorin Bontea (@chef.sorinbontea.official)

Sorin Bontea și Răzvan Fodor, în costume roz la Asia Express

Imaginea nu este singura care le amintește celor de acasă de momentul în care bucătarul a îmbrăcat un costum roz la Asia Express. Colegii de la Antena 1 au adus una dintre aceste poze în prim-plan și când vedeta a împlinit 51 de ani.

ADVERTISEMENT

Răzvan Fodor, prezentatorul show-ului Burlacul, a mărturisit la momentul respectiv că nu i-a fost deloc ușor să poarte ținuta care nu va fi uitată prea curând de telespectatori.

„Costumul era ceva între flamingo și pantera roz. Deci, o struțo-cămilă. Fetele probabil sunt haioase în costumele astea… haios așa îl văd pe Speak, cred. Î

n schimb, pe blonde le văd direct pe site-uri deocheate”, a declarat Răzvan Fodor în timpul filmărilor, îmbrăcatul ținutei dându-i mari dureri de cap atât lui, cât și lui Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT