Life

Sorin Bontea, imaginea cu care a făcut deliciul fanilor. Cum s-a fotografiat juratul de la Chefi fără limite

Sorin Bontea este cunoscut pentru delicatesele cu care-și încântă fanii, dar și pentru imaginile amuzante pe care le distribuie în social media.
30.09.2021 | 15:19
Sorin Bontea imaginea cu care a facut deliciul fanilor Cum sa fotografiat juratul de la Chefi fara limite
ADVERTISEMENT

Renumitul jurat al emisiunii culinare „Chefi la cuțite” este în momentul de față la filmările unei alte emisiuni culinare, „Chefi fără limite”, care va fi moderată de Irina Fodor.

Filmările, care în prezent au loc în Grecia, nu sunt lipsite de momente speciale, glume și alte năzbâtii, bucătarul fiind cunoscut pentru amuzamentul său ieșit din comun.

ADVERTISEMENT

De această dată Sorin Bontea s-a pozat cu două rodii, în dreptul ochilor, fotografia făcând deliciul celor care îl urmăresc pe pagina de Instagram.

Sorin Bontea, o nouă imagine amuzantă. Cum apare juratul de la Chefi la cuțite

„În Grecia faci ochii cât rodiile, nu cât cepele”, a scris Sorin Bontea pe rețelele de socializare, legat de imaginea cu pricina.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 a primit numeroase aprecieri și mesaje din partea fanilor, care s-au bucurat de apariția lui și de felul carismatic în care se prezintă în online.

Juratul de la „Chefi fără limite” știe să glumească, lucru care s-a putut observa și în timpul filmărilor de la Asia Express, unde a făcut echipă cu Răzvan Fodor.

ADVERTISEMENT
Sorin Bontea, imagini amuzante
Sorin Bontea, imagini amuzante. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Sorin Bontea, jurat într-un nou proiect culinar

Aceasta nu este singura imagine amuzantă publicată de Sorin Bontea de-a lungul timpului. De când a anunțat că va face parte dintr-un nou proiect culinar vedeta a făcut mai multe postări care au stârnit râsul.

Juratul de la Antena, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu demonstrează că nu sunt numai colegi de platou, ci și prieteni buni, mereu puși pe șotii.

ADVERTISEMENT

Cei trei bucătari se află în prezent în Grecia, unde filmările pentru „Chefi fără limite” sunt în toi, la cârma show-ului fiind prezentatoarea Irina Fodor.

„Mi se spune Farul din Serres. M-am făcut remarcat și în dimineața asta!”, a scris Sorin Bontea într-o altă zi, în mediul virtual.

„În Grecia se spune «plimbă oaia» (s-a verificat, nu era țap)”, este mesajul care apare la o altă postare de-a bucătarului.

ADVERTISEMENT