Life

Sorin Bontea, incident major în bucătărie. Prin ce experiență a trecut juratul Chefi la cuțite

12.06.2020 | 08:11
Sorin Bontea incident major in bucatarie Prin ce experienta a trecut juratul Chefi la cutite
ADVERTISEMENT

Sorin Bontea este unul dintre cei mai apreciați bucătari din țara noastră, câștigătorul „Asia Express” sezonul 3 ținându-și fanii la curent cu experiențele sale culinare și nu numai. Juratul „Chefi la cuțite” de la Antena 1 a povestit cum te poți alege cum arsuri serioase atunci când ești pe grabă.

Sorin Bontea, arsură majoră în palmă, la Chefi la cuțite

Renumitul bucătar Sorin Bontea a trecut prin multe experiențe în timpul competiției „Asia Express” unde a participat alături de prezentatorul Răzvan Fodor, însă nici după ce s-a întors acasă nu a dus lipsă de evenimente, unele dintre ele mai puțin plăcute și chiar dureroase.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul jurat de la Antena 1 a povestit în mediul online cum a reușit să-și ardă palma în timpul show-ului „Chefi la cuțite”. Sorin Bontea a publicat și o imagine cu „dovada” semn că atunci când te grăbești și vrei să iasă totul ca la carte se mai întâmplă și incidente.

„Când nu ai ce să prăjești, mai prăjești și câte o mână ?”, a scris juratul „Chefi la cuțite”, în dreptul fotografiei de pe contul de Instagram unde și-a arătat arsura serioasă din palma stângă.

ADVERTISEMENT

Cum a reușit Sorin Bontea să-și ardă palma la în show-ul culinar

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, foarte mulți urându-i sănătate multă. La rândul ei fosta colegă de la „Asia Express”, Adda, a reacționat la postarea bucătarului. Au ?”, a fost mesajul scurt pe care l-a scris cântăreața despre experiența lui Sorin Bontea. 

„Precis ați luptat pentru cea mai bună amuleta ?❤️”, „Sper că e o glumă! O așa arsură? Doare groaznic” sau „Aceasta este o poză care doare ?. Să vă faceți bine! :)”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT

Întrebat de unii internauți cum a reușit să-și ardă palma atât de rău, juratul „Chefi la cuțite” a mărturisit că s-a grăbit foarte mult în timpul unei probe și nu a mai apucat să-și pună mănușă, scoțând tava cu mâna goală.

„Grabă, cuptor încins, scos tigaia direct cu mâna?”, a fost răspunsul celebrului bucătar care a avut nevoie de intervenția unui medic.
Sorin Bontea nu este la primul incident de acest gen, mai ales că în bucătărie se întâmplă adesea să te arzi. Juratul are dureri groaznice, dar încearcă să facă față oricărei situații la „Chefi la cuțite”, mai ales că luptă pentru un premiu valoros.