Life

Sorin Bontea, moment inedit la Chefi la Cuțite. A fost obligat să lucreze pentru echipa lui Florin Dumitrescu

Sorin Bontea, unul dintre jurații culinari de la Antena 1, a avut parte de un moment complet neașteptat în show-ul culinar„Chefi la cuțite”. Vedeta s-a văzut nevoită să lucreze alături de concurenții lui Florin Dumitrescu.
01.06.2021 | 22:35
Sorin Bontea moment inedit la Chefi la Cutite A fost obligat sa lucreze pentru echipa lui Florin Dumitrescu
ADVERTISEMENT

A fost seara amuletelor în emisiunea culinară prezentată de Irina Fodor, când participanții au trebuie să gătească cele mai bune Souffle, dulci și sărate, pentru un juriu format numai din jucători de hockey.

Toți chefii de la Antena 1 s-au folosit de puterile oferite de amulete, dar cea mai importantă a stat în mâna lui Florin Dumitrescu, care a apăsat instant butonul roșu.

ADVERTISEMENT

Sorin Bontea a impus prin amuleta sa regula celor 10, în timp ce Cătălin Scărlătescu a pus în joc una și mai puternică.

Sorin Bontea, pedepsit la Chefi la cuțite. Ce amuletă a folosit împotriva sa Florin Dumitrescu

Cheful echipei mov a pus stăpânire pe 15 minute care i-au determinat pe participanții celor două echipe adverse să lucreze în perechi cu o singură mână.

ADVERTISEMENT

Celebrul bucătar, Florin Dumitrescu, a realizat în felul acesta că poate să-l facă pe unul dintre colegi să lucreze în echipa sa. Cel ”pedepsit” în felul acesta a fost Sorin Bontea, care nu s-a bucurat deloc că a fost luat de lângă concurenți.

„Mi-am dat seama că mai am o amuletă foarte bună. Ai puterea de-a obliga pe unul dintre cei doi chefi să tragă o pedeapsă din bolul negru.

ADVERTISEMENT

Keed are nevoie de partener de joacă. Hai, Sorine, treci și ține-te de mână cu el. Hai, tata, hai”, a spus Florin Dumitrescu în ultima ediție a emisiunii culinare „Chefi la cuțite”.

Sorin Bontea nu a prevăzut sub nicio formă ce îl așteaptă în echipa adversarului său, însă nu a avut de ales. Așa a ajuns cheful să stea cot la cot cu concurenții din echipa albastră, care au fost extrem de uimiți de alegerea făcută de mentorului lor.

ADVERTISEMENT

„Bă, nu se poate, tocmai acuma când trebuia să stau lângă echipă, să explic ce să facă și cum să facă! Pe asta nu am prevăzut-o și nu o luasem în calcul deloc.

Acum mă duc să muncesc pentru Florin, ce să fac”, a mărturisit Sorin Bontea, în show-ul de la Antena 1, scrie a1.ro.

Competiția din seara de marți, 1 iunie, a fost câștigată de echipa albastră, care a reușit să se impună în fața celorlalte două. Concurenții lui Florin Dumitrescu s-au bucurat din plin de victorie, în schimb celelalte au intrat direct la duel.

ADVERTISEMENT