Life

Sorin Bontea, mutare surpriză la Chefi la Cuțite. Pe cine a înlocuit din echipa sa

Sorin Bontea a făcut o mutare surpriză la Chefi la Cuțite și a folosit amuleta pentru a schimba un concurent din echipa lui.
30.05.2021 | 23:12
Sorin Bontea mutare surpriza la Chefi la Cutite Pe cine a inlocuit din echipa sa
ADVERTISEMENT

Sorin Bontea a făcut o mutare surpriză la Chefi la Cuțite și a folosit amuleta pentru a face schimb de concurenți. Cheful l-a înlocuit pe Dorin Voiasciuc cu un concurent important din echipa lui Florin Dumitrescu.

După ce a pierdut cuțitul de aur din echipă, Sorin Bontea a fost distrus și a făcut o mutare strategică, sperând că își va ajuta echipa.

ADVERTISEMENT

Sorin Bontea, mutare surpriză la Chefi la Cuțite

Sorin Bontea a decis să-și folosească amuleta și să schimbe un concurent din echipa lui. Cheful a ales să-l înlocuiască pe Dorin Voiasciuc cu un concurent din echipa albastră.

Astfel, Sorin Bontea l-a luat pe Florin Revesz din echipa lui chef Dumitrescu. După ce cuțitul său de aur a fost salvat de la eliminare și se află în echipa mov, chef Bontea speră ca această mutare să fie benefică.

ADVERTISEMENT

Înainte de cel de-al unsprezecelea battle, Sorin Bontea a anunțat că își va folosi amuleta. Alegerea pe care a făcut-o l-a șocat pe Florin Dumitrescu, care a pierdut un concurent important.

„Combină puterea a două amulete ce au fost deja jucate de ceilalți chefi și construiește-ți super amuleta”, a spus Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT

Dorin Voiasciuc a promis că își va ajuta echipa și că nu va ține cont de culoare. Concurentul va respecta munca de echipă și va încerca să colaboreze cât mai bine cu noii lui colegi.

„O să încerc să le demonstrez că indiferent de culoare voi respecta munca de echipă”, a spus acesta.

ADVERTISEMENT

„Băi, le-a căzut fața (…) Astăzi, cred eu, am mutat foarte bine, foarte inteligent. Sper să-mi și iasă”, a declarat Sorin Bontea în ediția cu numărul 40 a cooking show-ului de la Antena 1.

„M-am simțit puțin aruncat în groapa cu lei și puțin rănit”, a spus Dorin.

Cei din echipa albastră au recunoscut, în timpul testimonialelor, că nu îl suportă pe Dorin și nu se așteptau la o asemenea lovitură din partea lui Sorin Bontea.

Lupta dintre cele trei echipe devine tot mai intensă, mai ales că nu mai este mult până la finalul sezonului.

Fiecare concurent are un rol important în echpa din care face parte, iar pierderile sunt întotdeauna dureroase.

ADVERTISEMENT