Life

Sorin Bontea, primul conflict în sezonul 10 Chefi la cuțite. Florin Dumitrescu reacționează dur: “Punctele tale forte sunt manipularea și…”

Sorin Bontea, primul conflict în sezonul 10 Chefi la cuțite. Florin Dumitrescu alături de Cătălin Scărlătescu sunt revoltați. Primul îl acuză de manipulare.
04.09.2022 | 15:29
Sorin Bontea primul conflict in sezonul 10 Chefi la cutite Florin Dumitrescu reactioneaza dur Punctele tale forte sunt manipularea si
Sorin Bontea, primul conflict în sezonul 10 Chefi la cuțite. Acuzațiile celorlalți chefi. Foto Colaj Fanatik / Facebook - Chefi la cuțite
ADVERTISEMENT

În această seară începe sezonul cu numărul zece din emisiunea Chefi la cuțite de la Antena 1. Deja a izbucnit și primul conflict între chefi!

Sorin Bontea, primul conflict în sezonul 10 Chefi la cuțite

Emisiunea iubită de români și care a ajuns la sezonul zece începe duminică seară, de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

La fel ca și până acum, cei trei chefi bucătari trebuie să se lupte pentru a obține amuletele prețioase, ce le pot da avantaje nebănuite în fața celorlalți.

„Este o amuletă spectaculoasă, care va aduce o întreagă nebunie“, a spus chef Cătălin Scărlătescu după ce a aflat despre ce beneficiu este vorba.

ADVERTISEMENT

Spiritele se încing rapid pentru că toți cei trei bucătari vor să obțină amuleta și să câștige probele puse în joc, iar în ediția din această seară, Sorin Bontea va fi ținta criticilor din partea colegilor săi.

Sorin Bontea recurge la un plan aspru criticat de colegii săi chef Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, care au făcut acuzații:

ADVERTISEMENT

„Punctele tale forte sunt manipularea și instinctul“, a spus Florin Dumitrescu în timpul primei confruntări.

„Deja m-au luat nervii și supărarea“, a spus și Scărlătescu.

Jean de la Craiova, apariție-surpriză în prima ediție de la Chefi la cuțite

În sezonul aniversar de la Chefi la cuțite își face apariția un concurent-surpriză, anume Jean de la Craiova. Artistul a venit să le gătească șefilor, deși a mărturisit că nu prea se pricepe.

ADVERTISEMENT

Cântărețul dezvăluia că speră să obțină măcar un cuțit, pentru a nu-și dezamăgi fiica și soția, care îl vor privi de acasă.

„Eu nu gătesc aproape deloc, dar am început să iau lecții. În primul rând, nu vreau să-mi dezamăgesc familia: pe soția și pe fiica mea.

Pentru că mi-au zis: «Dacă nu vii măcar cu un cuțit…». Așa că sper să mă descurc. Pentru că eu, pe orice pun mâna, sparg sau stric“, a spus acesta.

O altă surpriză în sezonul aniversar al emisiunii de la Antena 1 este că vor fi două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor, care a înlocuit-o pe aceasta dintâi când avea Covid-19.

ADVERTISEMENT