Life

Sorin Bontea, reacție dură după ce s-a spus că Narcisa a câștigat Chefi la cuțite: ”Vreți să vă spun…”

Sorin Bontea a avut o ieșire extrem de dură după ce au apărut mai multe zvonuri care o dau drept câștigătoare Chefi la cuțite pe Narcisa Birjaru, concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu.
16.06.2021 | 18:57
Sorin Bontea reactie dura dupa ce sa spus ca Narcisa a castigat Chefi la cutite Vreti sa va spun
Sorin Bontea, reacție dură după ce s-a spus că Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la cuțite: ”Vreți să vă spun...”. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Renumitul jurat de la Antena 1 nu s-a mai putut abține și a venit cu o replică dură în mediul online. Bucătarul a primit mai multe mesaje controversate, internauții fiind de părere că emisiunea culinară este regizată.

Acesta a fost momentul în care Sorin Bontea a răbufnit și a dat cărțile pe față legat de show-ul unde este jurat de 9 sezoane. Cheful a mărturisit că el cunoaște cine va câștiga competiția încă de la începutul sezonului.

ADVERTISEMENT

„Doamnă, eu știu în general cu câteva luni înainte cine câștigă. Vreți să vă spun de la începutul sezonului?”, este declarația făcută de celebrul bucătar pe pagina sa de Facebook.

Sorin Bontea, replică legat de câștigătoarea Chefi la cuțite. Este sau nu Narcisa Birjaru?

Așa acum era de așteptat replica lui Sorin Bontea a stârnit și mai multe comentarii negative la adresa producătorilor de la Antena 1, asta pentru că internauții cred cu tărie că jocurile sunt făcute cu mult timp înainte.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii se declară tot mai dezamăgiți, sezonul actual fiind unul care a adus ceva schimbări. Din păcate, oamenii sunt convinși că show-ul promovează amatorii, nicidecum bucătarii care au șanse în acest domeniu.

Unii sunt convinși că Narcisa Birjaru nu are ce căuta în marea finală Chefi la cuțite pentru că de-a lungul competiție a avut numai preparate ”de cantină”, care nu au fost apreciate nici măcar de soțul ei.

ADVERTISEMENT

Pe de cealaltă parte, alții sunt convinși că tânăra de 24 de ani a ajuns la ultima probă mulțumită echipei mov din care a făcut parte pentru că a avut parte de ajutorul lor mereu.

„Dacă e regizată această emisiune, atunci nu mai merită să te uiți”, „Refuz să cred că va câștiga plăcinta lu’ mamaia mea” sau „Încerci să creezi un suspans, însă se știe cine va câștiga”, sunt câteva mesaje lăsate de fani.

ADVERTISEMENT
Mesajul lui chef Sorin Bontea de pe Facebook
Sorin Bontea, declarație despre câștigătoarea Chefi la cuțite. Este sau nu Narcisa Birjaru? Sursa foto: captură Facebook

De ce cred oamenii că Narcisa Birjaru este câștigătoarea Chefi la cuțite

Tot mai multă lume este convinsă că Narcisa Birjaru a intrat în posesia premiului de 30.000 de euro de la Chefi la cuțite. Se pare că oamenii au observat acest lucru în starea de spirit a concurentei care s-a schimbat în ultimele ediții.

Un alt detaliu care ar da-o de gol pe candidata lui Cătălin Scărlătescu este faptul că se vorbește atât de mult pe acest subiect și chiar există o pagină unde scrie că ar fi lucrat la meniul din finală la un restaurant celebru. Să aibă până la urmă zvonurile un sâmbure de adevăr?

Rămâne de văzut în finala Chefi la cuțite, care se va desfășura miercuri, 16 iunie, începând cu ora 20:30. Narcisa Birjaru luptă pentru farfuria de aur împreună cu Elena Matei de la Sorin Bontea și Cătălin Amarandei din echipa lui Florin Dumitrescu.

ADVERTISEMENT