Life

Sorin Bontea, scandal cu Cătălin Scărlătescu: “El e hoţul hoţilor”

Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au avut un nou scandal la Chefi la cuțite. De la ce au pornit neînțelegerile dintre cei doi bucătari?
07.11.2022 | 22:24
Sorin Bontea scandal cu Catalin Scarlatescu El e hotul hotilor
Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, scandal la Cjefi la cuțite. Sursa foto: Capturi Antena 1/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au avut un scandal uriaș la Chefi la cuțite, în ediția difuzată luni, 7 noiembrie 2022. Cei doi s-au certat chiar înainte de a începe battle-ul.

Scandal uriaș la Chefi la cuțite, între Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu

Înainte de a dezvălui tema battle-urilor din această seară, Gina Pistol le-a dat o ghicitoare chefilor.

ADVERTISEMENT

După înfrângerile din edițiile trecute ale emisiunii, Sorin Bontea nu a vrut să ghicească. “Nu mă interesează!”, a spus el, iar chefii Dumitrescu și Scărlătescu au încercat să deslușească misterul.

Cei care jurizează preparatele concurenților la această probă sunt livratorii de mâncare ai unei cunoscute aplicații.

ADVERTISEMENT

Răspunsul ghicitorii a fost buget, după cum a ghicit chef Cătălin Scărlătescu, ajutat de Titus. Gina Pistol a anunțat tema battle-urilor dintre echipe, și anume un meniu de 25 de lei, de 40 de lei, sau de 60 de lei, acesta fiind costul materiei prime.

Cătălin Scărlătescu s-a consultat cu echipa pentru a stabili ce fel de meniu vor face, oprindu-se la bugetul de 40 de lei. Florin Dumitrescu a rămas cu cel de 25 de lei, iar Sorin Bontea cu cel de 60 de lei.

ADVERTISEMENT

Indignat de faptul că i-a picat cel mai mare buget, Sorin Bontea a spus că toți cei care au avut o astfel de probă până acum au pierdut.

“Mi l-a dat ca să pierd. Până acum cine a avut bugetul cel mai mare la probe de genul acesta a pierdut.”, a spus juratul la Chefi la cuțite, în ediția difuzată azi.

ADVERTISEMENT

Înainte de începutul battle-ului, Sorin Bontea a observat câteva pachete de foitaj pe bancul de lucru al echipei lui Cătălin Scărlătescu. Deranjat de acest lucru, juratul nu a ezitat să reacționeze, iar un nou scandal a izbucnit între cei doi chefi.

“Vreau să întreb și eu ceva, no offense! A început proba? Atunci de ce au deja ingrediente pe masă cei de la aurii? Data trecută s-a întâmplat la fel? Vreau să știu și eu ce caută pe masă? De ce nu-i penalizează nimeni?”, a spus Sorin Bontea.

“Urla pe acolo că mi-am luat eu ingrediente. El este hoțul numărul 1.”, a fost reacția lui Cătălin Scărlătescu după cele spuse de adversarul său.

“Mă faci pe mine hoț? El e hoțul hoților. De ce nu-i penalizează nimeni?”, a ripostat chef Bontea.

ADVERTISEMENT