Life

Sorin Bontea, schimbare de look. Cum arată acum juratul de la Chefi la Cuțite

Sorin Bontea a reușit să-i surprindă pe cei care-l urmăresc în mediul virtual. Celebrul jurat al emisiunii culinare „Chefi la cuțite” a optat pentru o schimbare majoră.
28.06.2021 | 19:40
Sorin Bontea schimbare de look Cum arata acum juratul de la Chefi la Cutite
ADVERTISEMENT

Bucătarul de la Antena 1 s-a săturat de părul lung și a ales să se tundă, mai ales din cauza temperaturilor ridicate. Cheful nu a stat deloc pe gânduri când a mers la frizer, care i-a luat destul de mult din podoaba capilară.

Câștigătorul sezonului trei de la Asia Express s-a tuns foarte scurt, postând o imagine care dovedește schimbarea de look. Sorin Bontea a ales să-și motiveze și alegerea realizată în urmă cu puțin timp.

ADVERTISEMENT

„Tunsoarea de vară”, este mesajul lăsat de juratul de la Antena 1 pe pagina sa de Instagram, alături de o imagine care arată cum s-a tuns.

Sorin Bontea s-a tuns. Cum au reacționat internauții de pe Instagram

Fanii s-au întrecut unii pe ceilalți în comentarii care mai de care, majoritatea fiind de părere că îl prinde de minune noul look, mai ales că vara merge o tunsoare mai scurtă.

ADVERTISEMENT

„Ce cap ai”, „Periuța mea preferată”, „Pe căldurile astea tunsoarea este la fix”, „Bine, chef”, „Merge” sau „Se putea și mai scurt”, sunt câteva dintre reacțiile fanilor.

Imaginea cu schimbarea de look a celebrului bucătar a fost primită bine de internauți, care l-au răsplătit pe juratul de la Antena 1 cu peste 24.100 de aprecieri.

ADVERTISEMENT

Așa cum era de așteptat au existat și persoane care l-au adus în discuție pe Florin Dumitrescu. Colegul lui Sorin Bontea de la Antena 1 nu va fi văzut niciodată, probabil, cu un păr atât de scurt.

„Aș vrea să-l văd și pe Florin Dumitrescu cu o asemenea tunsoare”, este un alt comentariu primit de Sorin Bontea pe Instagram, colegul său de la „Chefi la cuțite” fiind renumit pentru podoaba sa capilară.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Chef Sorin Bontea (@chef.sorinbontea.official)

Sorin Bontea a avut și părul lung. Ce spunea atunci

Sorin Bontea nu este văzut foarte des cu părul lung, însă au existat și perioade în care spunea că vrea să aibă părul la fel de lung ca și Florin Dumitrescu de la „Chefi la cuțite”.

„Nu m-am tuns de nici nu mai știu când. Vreau să fac părul cât al lui Dumitrescu. Băi, grasule, vreau să fac părul cât al lui Dumitrescu, să-l întrec”, dezvăluia juratul de la Antena 1 acum ceva vreme.

Ulterior, cheful a renunțat la gândul de a avea părul lung și s-a tuns. Vedeta și-a tăiat pletele inclusiv în timpul filmărilor de la Asia Express, într-o frizerie din Filipine și chiar s-a vopsit verde, în ton cu echipa sa de la „Chefi la cuțite”.

ADVERTISEMENT