Life

Sorin Bontea se mândrește cu fiul său. Cu ce se ocupă Iulian, băiatul juratului de la Chefi la cuțite

Sorin Bontea se mândrește cu fiul său, Iulian, în vârstă de 24 de ani.
18.07.2021 | 21:22
Sorin Bontea se mandreste cu fiul sau Cu ce se ocupa Iulian baiatul juratului de la Chefi la cutite
Sorin Bontea se mândrește cu fiul său. Cu ce se ocupă Iulian, băiatul juratului de la Chefi la cuțite. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Sorin Bontea are doi copii de care este foarte mândru. Recent, el s-a lăudat pe rețelele de socializare cu una dintre reușitele fiului său, Iulian, în vârstă de 24 de ani.

Sorin Bontea se mândrește cu fiul său. Cu ce se ocupă acesta

Chef Sorin Bontea este mândru de fiul său. Iulian este pasionat de sporturi, ca și tatăl său, doar el a dus această pasiune la un alt nivel. Astfel, tânărul de 24 de ani este pasionat de raliuri.

ADVERTISEMENT

Și nu doar atât, el chiar este bun în ceea ce face și l-a făcut mândru pe juratul de la Chefi la cuțite după participarea la raliul Cupa Logan, unde a ocupat locul al doilea.

„Sunt un tată mândru”, a scris cheful bucătar în dreptul imaginii cu fiul său, care ține în mână o cupă a premiaților.

ADVERTISEMENT
Sorin Bontea se mândrește cu fiul său. Cu ce se ocupă acesta
Sorin Bontea se mândrește cu fiul său. Cu ce se ocupă acesta. Sursa foto: Instagram

Sorin Bontea, declarații despre copiii săi. Ce l-a încurajat pe Iulian să facă

Sorin Bontea spunea că și-a încurajat mereu copiii să facă ceea ce își doresc, chiar dacă acest lucru poate fi unul considerat periculos în cazul lui Iulian Bontea.

„I-am încurajat pe amândoi să facă ceea ce le place și ce le aduce satisfacție. Ăsta este, din punctul meu de vedere, cel mai bun sfat”, spunea cheful, pentru Viva.

ADVERTISEMENT

El spunea că urmează o perioadă mai grea acum, având în vedere că ambii lui copii au crescut, dar totul a fost bine până la această vârstă.

Totuși, Sorin Bontea a recunoscut că este conștient că cei doi copii ai săi trebuie să fie independenți. El spune că își dorește acest lucru pentru fiul și fiica sa, pentru că au propria lor viață și trebuie să își croiască drumul lor prin viață.

ADVERTISEMENT

„De acum încolo, e ceva mai complicat. Știți cum se spune – copii mici, probleme mici. Copii mari, probleme mari. Până acum, mi se pare că a fost floare la ureche, a crescut lângă noi, a fost bine.

Vine un moment în care trebuie să își ia zborul… Nu am griji în ceea ce privește experiențele împreună.

Ca părinte, mi se pare important să înțelegi că fiica sau fiul tău are propria lui viață și să respecți asta”, a mai dezvăluit bucătarul.

ADVERTISEMENT
Tags: