Life
notix pixel id

Sorin Bontea si-a ieșit din minți la Chefi la cuțite. Ce l-a enervat pe jurat atât de tare

Sorin Bontea a avut o ieșire nervoasă la Chefi la cuțite. FANATIK vă spune ce l-a scos din minți pe jurat.
01.06.2021 | 08:02
Sorin Bontea si-a ieșit din minți la Chefi la cuțite. Ce l-a enervat pe jurat atât de tare
Sorin Bontea si-a ieșit din minți la Chefi la cuțite. Ce l-a enervat pe jurat atât de tareSursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Luni, 31 mai, a avut loc a 12- a confruntare de la show-ul culinar. A fost una în care tensiunea a atins cote maxime.

Concurenții au avut de preparat o farfurie în culorile echipei. Tematica battle-ului i-a pus în încurcătură pe aceștia și l-a enervat la culme pe Sorin Bontea.

Sorin Bontea si-a ieșit din minți la Chefi la cuțite. Ce l-a enervat pe jurat atât de tare

Sorin Bontea a avut parte de o ediție plină de nervi. Farfuria echipei sale nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, iar acest lucru l-a făcut pe jurat să răbufnească.

ADVERTISEMENT

Liderul echipei verzi a decis să pregătească macarons. Desertul nu a ieșit așa cum și-ar fi dorit. Timpul de preparare a fost unul scurt, iar concurenții au părut copleșiți de situație.

Juratul s-a bazat pe cofetarul echipei, Victorina Matveev. Aceasta a explicat că timpul nu a fost suficient, iar preparatul a ieșit gustos, dar nu prea seamănă a macarons.

ADVERTISEMENT

„E obositor să tot le explici și ei să nu înțeleagă. Nu aveți niciun talent. Așa ceva nu am pățit în niciun sezon,” a explicat Sorin Bontea.

„Copiii ăștia mă omoară psihic, zici că m-a bătut unul. Este incredibil, nu am crezut că se poate așa ceva,” a adăugat acesta.

ADVERTISEMENT

Sorin Bontea a folosit o amuletă puternică

Dorind să-și protejeze echipa, în care au mai rămas doar patru oameni, juratul a apăsat butonul roșu. Acesta a folosit o amuletă puternică și le-a făcut proba mai dificilă adversarilor săi.

Chef Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu au avut voie să vorbească timp de 30 de minute. Cu toate că preparatul echipei verzi nu a fost pe gustul lui Sorin Bontea, rezultatul votului a fost unul surprinzător.

ADVERTISEMENT

Echipa verde a obținut trei puncte, spre deosebire de cea mov. Trupa lui Scărlătescu a fost acuzată că nu a respectat întocmai tematica battle-ului.

Totuși, a 12-a confruntare nu a fost deloc una ușoară și i-a adus multe bătăi de cap liderului echipei verzi. Acesta s-a enervat, a țipat la concurenți și a înjurat în gura mare, în platou. Concurenții au recunoscut și ei că farfuria nu-l reprezintă pe Sorin Bontea: „îmi pare rău, nu vreau să-l văd pe chef așa. Eu vreau să-l fac bucuros, tot timpul. Vina este a tuturor,” a spus Rikito Watanabe.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri