Life

Sorin Bontea si-a ieșit din minți la Chefi la cuțite. Ce l-a enervat pe jurat atât de tare

Sorin Bontea a avut o ieșire nervoasă la Chefi la cuțite. FANATIK vă spune ce l-a scos din minți pe jurat.
01.06.2021 | 08:02
Sorin Bontea sia iesit din minti la Chefi la cutite Ce la enervat pe jurat atat de tare
ADVERTISEMENT

Luni, 31 mai, a avut loc a 12- a confruntare de la show-ul culinar. A fost una în care tensiunea a atins cote maxime.

Concurenții au avut de preparat o farfurie în culorile echipei. Tematica battle-ului i-a pus în încurcătură pe aceștia și l-a enervat la culme pe Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT

Sorin Bontea si-a ieșit din minți la Chefi la cuțite. Ce l-a enervat pe jurat atât de tare

Sorin Bontea a avut parte de o ediție plină de nervi. Farfuria echipei sale nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, iar acest lucru l-a făcut pe jurat să răbufnească.

Liderul echipei verzi a decis să pregătească macarons. Desertul nu a ieșit așa cum și-ar fi dorit. Timpul de preparare a fost unul scurt, iar concurenții au părut copleșiți de situație.

ADVERTISEMENT

Juratul s-a bazat pe cofetarul echipei, Victorina Matveev. Aceasta a explicat că timpul nu a fost suficient, iar preparatul a ieșit gustos, dar nu prea seamănă a macarons.

„E obositor să tot le explici și ei să nu înțeleagă. Nu aveți niciun talent. Așa ceva nu am pățit în niciun sezon,” a explicat Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT

„Copiii ăștia mă omoară psihic, zici că m-a bătut unul. Este incredibil, nu am crezut că se poate așa ceva,” a adăugat acesta.

Sorin Bontea a folosit o amuletă puternică

Dorind să-și protejeze echipa, în care au mai rămas doar patru oameni, juratul a apăsat butonul roșu. Acesta a folosit o amuletă puternică și le-a făcut proba mai dificilă adversarilor săi.

ADVERTISEMENT

Chef Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu au avut voie să vorbească timp de 30 de minute. Cu toate că preparatul echipei verzi nu a fost pe gustul lui Sorin Bontea, rezultatul votului a fost unul surprinzător.

Echipa verde a obținut trei puncte, spre deosebire de cea mov. Trupa lui Scărlătescu a fost acuzată că nu a respectat întocmai tematica battle-ului.

Totuși, a 12-a confruntare nu a fost deloc una ușoară și i-a adus multe bătăi de cap liderului echipei verzi. Acesta s-a enervat, a țipat la concurenți și a înjurat în gura mare, în platou. Concurenții au recunoscut și ei că farfuria nu-l reprezintă pe Sorin Bontea: „îmi pare rău, nu vreau să-l văd pe chef așa. Eu vreau să-l fac bucuros, tot timpul. Vina este a tuturor,” a spus Rikito Watanabe.

ADVERTISEMENT