Life

Sorin Bontea și-a vopsit părul verde. Ce motiv a avut cheful bucătar. Foto

18.05.2021 | 18:09
Sorin Bontea sia vopsit parul verde Ce motiv a avut cheful bucatar Foto
ADVERTISEMENT

Decizie surprinzătoare luată de Sorin Bontea pentru emisiunea Chefi la cuțite. Acesta a luat o hotărâre radicală, doar pentru pentru a-și ajuta echipa. Este vorba de vopsirea părului în culoarea verde.

Sorin Bontea a renunțat la părul său normal pentru a-și susține echipa. Acesta este de părere că în acest fel își va motiva și mai mult concurenții din echipă să câștige.

ADVERTISEMENT

Competiția dintre chefii de la faimoasa emisiune se pare că a ajuns la un nou nivel, după ce Sorin Bontea a luat decizia de a se vopsi verde, pentru a-și susține echipa. Mai mult, el și-a vopsit inclusiv barbișonul.

Sorina Bontea, adeptul părului verde. S-a vopsit pentru Chefi la cuțite

Cel care a făcut publică noua coafură a lui chef Sorin Bontea este chiar Keed, concurent la Chefi la cuțite și fondator al Șatra Benz. Chiar dacă face parte din echipa albastră, el s-a fotografiat cu cheful și a postat totul online.

ADVERTISEMENT

După ce a luat decizia de a se vopsi, pentru a-și sprijini echipa, fanii sunt de părere că același lucru ar trebui să îl facă și ceilalți chefi, după cum se poate observa în comentariile lăsate la postare.

Aceștia s-au amuzat pe seama faptului că chef Cătălin Scărlătescu nu ar putea face acest lucru nici dacă ar vrea, pentru că este chel.

ADVERTISEMENT

„Nu se vopsește și chef Cătălin Scărlătescu? Chiar aș vrea să văd asta”, a scris un fan.

Sorin Bontea cu părul verde
Sorin Bontea cu părul verde. Sursa foto: Instagram

De ce s-a vopsit Sorin Bontea verde. A avut un motiv foarte bun

Totuși, motivul din spatele acestei decizii luate de Sorin Bontea este unul cât de poate de serios. Cheful ar face orice pentru a câștiga probe, dar până acum norocul nu a fost de partea lui.

ADVERTISEMENT

Așa că Sorin Bontea a luat o decizie radicală, anume aceea de a-și schimba culoarea părului în cea a echipei pe care o conduce. Acum, el așteaptă să vină farfuriile câștigătoare.

Sorin Bontea nu a câștigat nicio probă până acum în cadrul emisiunii Chefi la cuțite, motiv pentru care a apelat la măsuri disperate. În ediția trecută el chiar a pierdut un om, pe Francisco Jose Garcia Lopez.

„Îmi pare rău de el. E simpatic, e muncitor. Este vesel mereu. M-aș fi bucurat să nu plece nimeni acasă, dar în momentul când ești 6 dueluri la rând e greu să scapi”, a declarat Sorin Bontea despre concurent.

ADVERTISEMENT