Sorin Bontea vs. Alina Ceușan: replici pline de umor între foștii colegi de la Asia Express

Raluca Ilie   
în Stiri mondene
26/10/2020, 22:56
Sorin Bontea vs. Alina Ceușan: replici pline de umor între foștii colegi de la Asia Express
Sorin Bontea vs. Alina Ceușan: replici pline de umor între foștii colegi de la Asia Express. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Sorin Bontea este unul dintre cei mai buni Chefi din România, dar și unul dintre cei mai carismatici. Acesta a stârnit amuzamentul fanilor după ce a postat o fotografie din tinerețe pe rețelele de socializare, purtând niște ochelari asemănători cu cei purtați de Alina Ceușan.

Nu este un secret faptul că Sorin Bontea s-a înțeles foarte bine cu ceilalți concurenți din cadrul emisiunii Asia Express, a legat prietenii strânse cu aceștia și au rămas în relații bune și după ce s-au terminat filmările.

Aparițiile televizate și talentul său în gastronomie i-au adus celebritatea lui Sorin Bontea, care este și foarte activ în mediul online, unde își surprinde urmăritorii cu postări pline de umor.

Sorin Bontea vs. Alina Ceușan: replici pline de umor între foștii colegi de la Asia Express

Sorin Bontea și Alina Ceușan s-au ironizat constant de-a lungul competiției televizate la care au participat, semn că între cei doi s-a legat o prietenie strânsă în cadrul emisiunii. Replicile amuzante se pare că s-au mutat în mediul online, acolo unde câștigătorul Asia Express a postat o fotografie cu influencerița.

Răscolit de amintirile din tinerețe, simpaticul chef a găsit o poză veche cu el purtând niște ochelari de soare, pe care acesta i-a considerat asemănători celor purtați de Alina Ceușan. Dorind să aducă un zâmbet pe chipul fanilor, cât și pe al influenceriței, Sorin Bontea a publicat un colaj cu fotografia sa și a Alinei.

În dreptul postării, Chef Bontea a adăugat și un mesaj comic, punând accent pe diferența de vârstă dintre el și fosta sa colegă:

,,Ia uite, Alina Ceuşan. Cred că n-aveai un an când eu purtam ochelari din ăștia”, a scris Sorin Bontea.

Sorin Bontea vs. Alina Ceușan. Foștii colegi, replici pline de umor în mediul online. Sursa foto: Instagram/Facebook

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, aceștia fiind foarte amuzați de postarea juratului de la Chefi la Cuțite. În scurt timp, a venit și replica Alinei, care a fost pe măsura descrierii fotografiei.

,,Să nu te recunosc, trendsetterule.”, a fost răspunsul blondinei, la fel de amuzată de postare.

 

 

 

 

Închide ×