Sport

Sorin Cârțu, acid la adresa jucătorilor excluși de la U Craiova: „A cui e vina? Luăm măsuri cu cine nu ține ritmul”

Sorin Cârțu a avut o reacție acidă la adresa jucătorilor excluși de la Universitatea Craiova, explicând că aceștia nu au ținut ritmul cu restul colegilor.
26.07.2022 | 20:32
Sorin Cartu acid la adresa jucatorilor exclusi de la U Craiova A cui e vina Luam masuri cu cine nu tine ritmul
Sorin Cârțu, acid la adresa jucătorilor excluși de la U Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Dan Nistor și Ionuț Vînă au fost excluși de la Universitatea Craiova, la decizia luată de Marian Copilu.

Sorin Cârțu, acid la adresa jucătorilor excluși de la U Craiova

Sorin Cârțu a avut o reacție acidă la adresa jucătorilor excluși de la Universitatea Craiova: „Nu că am ajuns la capătul răbdării, dar la ce s-a întâmplat cu eliminarea de anul trecut, cea de acum doi ani… nu ne fac cinste.

ADVERTISEMENT

Să nu uităm că mulți dintre jucătorii despre care a vorbit domnul Rotaru, au fost pe teren la acele meciuri. Normal că se ajunge să iei și anumite măsuri”.

„Cine nu ține rândul cu noi, sigur că luăm măsuri cu ei. Orice se poate discuta despre jucători. Faptul că nu ești în teren a cui e vina? A mea, a antrenorului? Nu e a ta?

ADVERTISEMENT

De-aia erau aici și ne-am pus mari speranțe să joace. Jucători considerați foarte importanți, că dacă am fi vrut să scăpăm de Nistor, nu îi mai prelungeam contractul anul trecut. Nu e un puseu de încredere dat anul trecut? Nu mai comentez mai mult”, a mai spus Sorin Cârțu, la TV DigiSport.

Ce mesaj are Sorin Cârțu pentru jucători

„Mesajul pentru ei e că trebuie să joace la valoarea pe care o au și la ce vrem noi. Primul test e cel cu Vllaznia, unde vrem calificări, la fel și mai departe cu Zory.

ADVERTISEMENT

Jucătorii sunt plătiți la standarde bune pentru România și pentru cluburile din România. Noi urmărim să facă lucruri bune și să îi și premiem”, a continuat Sorin Cârțu.

„Ieri am discutat cu Ivan despre simulări, când ajungi acolo, mai puțin trebuie să te preocupe un fault al adversarului, ci trebuie să cauți să marchezi. El regreta și ieri ce s-a întâmplat, pentru că ajunsese destul de bine acolo.

ADVERTISEMENT

Știi cum e… la faza aia, nu te atacă nici adversarul direct. Data viitoare o să gândească mai bine faza. E o obișnuință pe la noi”, a mai spus președintele Craiovei.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Vllaznia: 4,90 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT