Sport

Sorin Cârțu, acuze spre FCSB după Farul – Craiova 1-0. „Farul joacă mai bine duminica decât joia”. Exclusiv

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre înfrângerea suferită de olteni în fața Farului Constanța, 0-1.
07.11.2021 | 19:22
Sorin Cartu acuze spre FCSB dupa Farul  Craiova 10 Farul joaca mai bine duminica decat joia Exclusiv
Sorin Cârțu, acuze spre FCSB după Farul - Craiova 1-0. „Farul joacă mai bine duminica decât joia”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Golul victoriei, pentru Farul Constanța, a fost înscris de Adrian Petre, în minutul 77. Înfrângerea suferită duminică pune capăt unei serii de cinci victorii consecutive, în campionat, pentru Universitatea Craiova.

Sorin Cârțu, acuze spre FCSB după Farul – Craiova 1-0

Oficialul din Bănie s-a arătat dezamăgit din cauza înfrângerii suferite de Universitatea Craiova în fața Farului Constanța.

ADVERTISEMENT

Totodată, Sorin Cârțu a insinuat faptul că formația constănțeană a tratat cu mai multă seriozitate partida de duminică, decât cea disputată joi contra celor de la FCSB și pe care a pierdut-o cu scorul de 0-1.

„Aveam speranțe măcar să nu pierdem. Dacă nu, chiar să câștigăm. Au fost multe situații în joc, deși repriza a doua a fost diferită față de prima. Așa e în fotbal. Nu putem să prindem toate zilele pe plus.

ADVERTISEMENT

Farul e echipă grea. Astăzi, au fost așa… probabil că și-au recuperat toți jucătorii. Dar au jucat cu toată lumea matură, n-au mai încercat tineri. Joacă mai bine duminica decât joia. Au jucat diferit. Au fost într-o altă formă sportivă, pe un alt fus”, a declarat Sorin Cârțu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Sorin Cârțu: „Meritam un punct!”

„În prima repriză, mi s-a părut un joc consistent. Era greu să ne închipuim că o să ne bată. Aveam speranțe că, dacă nu am marcat în prima repriză, vom marca în a doua.

ADVERTISEMENT

Mi se pare mult că am pierdut, chiar dacă n-a fost prea bună repriza a doua. Meritam un punct, în niciuna caz să pierdem”, a mai spus Sorin Cârțu.

Sorin Cârțu: „Campionatul e lung, se pot întâmpla multe!”

Deși Universitatea Craiova a suferit o înfrângere neașteptată în fața Farului Constanța, Sorin Cârțu are speranța că trupa lui Laurențiu Reghecampf va reuși să lege o nouă serie de victorii în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

„Campionatul e lung, se pot întâmpla multe. Nu putem să comentăm de acum. Am dezamăgirea rezultatului, așa cum au toți care lucrează în clubul acesta și care țin cu această echipă.

Așteptăm momentul următor. Am întrerupt o serie bună, dar acum să înceapă alta. Să dea Dumnezeu să avem iar o serie de șapte-opt meciuri așa”, a încheiat Sorin Cârțu.

În următoarea partidă de campionat, Universitatea Craiova o va întâlni, în deplasare, pe FC Argeș. Meciul este programat pentru sâmbătă, 20 noiembrie.

  • 3 este locul ocupat de Universitatea Craiova în Liga 1
ADVERTISEMENT