Sport

Ultimele noutăți despre alegerile de la Universitatea Craiova. Decizia luată de Sorin Cârțu. Exclusiv

FANATIK a aflat în exclusivitate ultimele detalii legate de alegerile de la Universitatea Craiova, iar Sorin Cârțu a dezvăluit că își depune oficial candidatura pe data de 10 martie.
09.03.2022 | 13:16
Ultimele noutati despre alegerile de la Universitatea Craiova Decizia luata de Sorin Cartu Exclusiv
1-15 martie este perioada de înscriere pentru alegerile de la Universitatea Craiova. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova își alege din nou președintele clubului, iar FANATIK a anunțat în exclusivitate că Sorin Cârțu va candida pentru un nou mandat, în timp ce Gică Craioveanu s-a retras din cursă.

Sorin Cârțu își depune candidatura pentru un nou mandat de președinte la Universitatea Craiova

FANATIK l-a contactat pe oficialul Universității Craiova, Sorin Cârțu, care a dezvăluit că își depune dosarul pe 10 martie: „Mâine (n.r. 10 martie) o să îmi depun dosarul. Nu știu dacă își depune cineva și nu mă interesează. Votantul să aleagă pe cine dorește să reprezinte Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Nu îmi fac nicio campanie electorală. Ce, trebuie să mă prezint? Să spun cine sunt sau ce fac? Sunt Sorin Cârțu și atât. Dacă nu mă votează, să voteze pe cine vor ei sau pe cine cred ei de cuviință. Nu știu dacă mai dorește cineva să candideze”.

Universitatea Craiova debutează în prima etapă din playoff-ul Casa Pariurilor Liga 1 cu FC Argeș, fosta echipă antrenată de Sorin Cârțu: „Bravo lor! A fost surpriză, erau departe dar au recuperat. Deci se pot întâmpla multe lucruri. Mă bucur că au reușit să meargă în playoff pentru că am antrenat acolo”.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu nu se mai gândește nici el la titlu: „E o distanță foarte mare față de CFR Cluj”

Președintele Universității Craiova consideră că e greu ca „leii” să mai spere la titlul în Casa Pariurilor Liga 1: „E o distanță foarte mare față de CFR Cluj, dar mai sunt zece meciuri și 30 de puncte puse în joc. Se joacă între cele mai bune șase echipe ale campionatului și se poate întâmpla orice la meciurile directe”.

Cârțu e de părere că Universitatea Craiova trebuia să aibă multe puncte peste FCSB, aflată într-o scădere de formă, iar scopul echipei rămâne poziția secundă în clasament: Obiectivul principal pentru Craiova e locul doi și Cupa României. Noi trebuia să fim pe locul doi mult mai devreme. Am fost dezavantajați de foarte multe ghinioane”.

ADVERTISEMENT

Oficialul alb-albaștrilor atrage atenția asupra problemelor mari pe care echipa lui Laurențiu Reghecampf le-a avut cu jucătorii accidendați, ceea ce e principala explicație pentru parcursul echipei: „Accidentări la jucători foarte importanți și acea serie de opt meciuri fără victorie. Toate meciurile au fost în controlul nostru, numai conjuctura a fost nefavorabilă, iar adversarii au profitat de asta. Puteam să avem meritat mult mai multe puncte”. 

Elvir Koljic mai are de tras pentru a reveni la o formă optimă. Andrei Ivan e recuperat 100% fizic

„Koljic a jucat 30 de minute în ultimul meci cu Farul. Va fi folosit treptat din ce în ce mai mult, pentru că el are de recuperat mult din punct de vedere fizic. E greu să îți revii după ce ai stat o lună pe bară. E presiune și ai nevoie de ritm de joc. 

ADVERTISEMENT

Andrei Ivan e bine. Și-a revenit după COVID și a jucat tot meciul cu Farul Constanța. A rezistat și îl așteptăm la formă maximă în acest playoff. E jucătorul nostru de bază în atac”, a declarat Sorin Cârțu în exclusivitate pentru FANATIK.

  • 15 martie e data limită pentru depunerea candidaturilor pentru funcția de președinte al Universității Craiova
  • 11 puncte e distanța dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova, respectiv 4 puncte față de locul doi ocupat de FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Argeș: 2,32 este cota pentru „peste 2.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: