Fotbal intern

Sorin Cârțu, asigurări pentru italianul Mangia! „Nu o să mai fiu niciodată antrenor”

12.03.2019 | 11:45
Sorin Cartu asigurari pentru italianul Mangia Nu o sa mai fiu niciodata antrenor

Noul președinte al Universității Craiova, Sorin Cârțu i-a dat asigurări italianului Devis Mangia! Fosta mare glorie a oltenilor a precizat că nu se pune problema ca el să-i ia locul antrenorului și spune că a venit la echipă într-un alt rol. De acum înainte, Cârțu are obiectiv clar – trebuie să asigure climatul perfect echipei și tehnicianului pentru ca Universitatea să devină o forță în Liga 1 Betano

Sorin Cârțu, asigurări pentru italianul Mangia!

„Vrem din ce în ce mai multe și rezultate mult mai bune și trofee mai multe. Toate deciziile, toate responsabilitățile tehnice sunt ale antrenorului Devis Mangia, nu vreau să văd alte comentarii. Eu am anunțat că nu o să mai fiu niciodată pe banca tehnică, nu o să mai fiu niciodată antrenor.

Am respectat pe toată lumea când am fost antrenor, dar la problemele tehnice am răspuns numai eu și n-am acceptat pe nimeni. Același lucru mi se pare normal să se întâmple și la clubul ăsta”, a declarat Sorin Cârțu la conferința de presă în care a fost prezentat drept noul președinte al oltenilor.

Sorin Cârțu, asigurări pentru italianul Mangia! Cârțu
Cârțu a precizat că nu va mai fi niciodată antrenor

Cârțu, noul președinte al Craiovei

Sorin Cârțu recunoaște că deocamdată nu e pus la punct cu toate cerințele meseriei de președinte. Vrea să învețe din mers și le promite suporterilor că Universitatea își va continua drumul ascendent. „Suntem din nou împreună, după o lipsă de 2 ani jumate, 3, de când n-am mai apărut pe banca tehnică a vreunei echipe. Sunt într-o postură nouă, în ogranigrama clubului, e o poziție nouă și pentru mine. Eu cred că din ce am învățat, cred că pot să transmit în această poziție de președinte al clubului.

Fiind la început încă nu le stăpânesc așa pe toate și sunt în perioada în care încerc să învăț din ceea ce legitimează această poziție. În discuțiile avute cu Rotaru în mare și-a expus punctul de vedere, și el, și eu, ceea ce vrem să facem împreună. E un club care a evoluat mult din 2013 până în 2019”, a mai spus Sorin Cârțu

  • 2 este locul pe care îl ocupă Universitatea Craiova în clasamentul Ligii 1 Betano