Fotbal intern

Sorin Cârțu, atac direct la conducerea Botoșaniului: „E prima dată când vin cu doctor la Craiova și ăla e infectat”

12.06.2020 | 18:10
Sorin Cartu atac direct la conducerea Botosaniului E prima data cand vin cu doctor la Craiova si ala e infectat
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a vorbit despre amicalul pe care oltenii îl joacă în compania Chindiei Târgoviște, dar a ținut să îi atace și pe cei de la FC Botoșani, despre care spune că nu au respectat protocoalele privind protecția împotriva coronavirusului.

Sorin Cârțu, atac direct la conducerea Botoșaniului

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, i-a atacat pe cei de la FC Botoșani, despre care spune că nu au respectat protocoalele: „Nu ne convine nici nouă. Am găsit-o pe Chindia, e un test bun. Sper să fie unicul caz de COVID-19 din play-off și să nu mai fim obligați la amânări de jocuri.

ADVERTISEMENT

Tot cei de la Botoșani sunt cei care acuză, dar tot ei nu au respectat protocoalele. Au avut un medic part-time, care mergea și la spital, plus un jucător tânăr adus bolnav acolo”.

„Problema e la ei, dar caută vinovați în altă parte. E prima dată când vin cu medic de la ei și ăla e infectat. Sunt prea multe scuze, și să nu uităm că domnul Iftime declara în urmă cu câteva luni ca echipele care au personal infectat să piardă cu 3-0”, a mai spus Sorin Cârțu la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime, supărat pe autoritățile din Craiova

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, e supărat pe autoritățile din Craiova, despre care spune că nu au procedat cum trebuie în cazul lor: „Aseară s-a făcut o anchetă oltenească.

Ne-au dat afară din hotel la 22:30 și ne-au trimis la Botoșani cu antemergătorul ca pe niște borfași. Asta deși jucătorii nu au avut contact cu doctorul. N-a venit nimeni de la DSP să-i vadă”.

ADVERTISEMENT

Între timp, Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat că partida dintre Universitatea Craiova și FC Botoșani va fi amânată, iar moldovenii nu vor pierde la „masa verde” meciul.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova câștigă titlul este 7,00. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: