Fotbal intern

Sorin Cârţu, atac virulent din cauza regulii U21: “Vom vedea fotbalişti amputaţi psihic”

04.07.2019 | 21:12
Sorin Cartu atac virulent din cauza regulii U21 Vom vedea fotbalisti amputati psihic

Sorin Cârţu a lansat un atac virulent după ce regula U21 a fost modificată pentru sezonul 2019-2020. Preşedintele Universităţii Craiova este nemulţumit de faptul că echipele din Liga 1 sunt obligate să aibă doi jucători eligibili pentru echipa naţională de tineret în formula de start.

Sorin Cârţu, atac virulent din cauza regulii U21: “În niciun campionat civilizat nu este regula asta”

Cu mai puţin de două săptămâni înainte de startul noului sezon din Liga 1, Sorin Cârţu a lansat un atac virulent la adresa FRF din cauza regulii U21. Oficialul formaţiei din Băniei este convins că anumiţi fotbalişti vor avea mari probleme şi vor fi schimbaţi repede, ceea ce îi va traumatiza.

“Vom vedea nişte fotbalişti amputaţi psihic pentru că vor fi schimbaţi după doar cinci minute! Nu am vrut niciodată să intru în creierul celor de la FRF, dar în niciun campionat civilizat nu avem regula asta! Eu nu am jucat niciun minut la naţionala de juniori sau tineret, aveam un fizic mai firav, dar de la 20 de ani nu m-a împiedicat nimeni, am jucat mereu la naţionala mare”, a declarat Sorin Cârţu la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Sorin Cârţu, atac virulent din cauza regulii U21
Sorin Cârţu, atac virulent din cauza regulii U21

Alex Ioniţă a fost dorit de Universitatea Craiova încă din iarnă

Alex Ioniţă a fost prezentat joi de Universitatea Craiova, după ce oltenii au reuşit să obţină împrumutul fotbalistului de la CFR Cluj până la finalul sezonului 2019-2020. Sorin Cârţu a susţinut că mijlocaşul ofensiv de 24 de ani a fost dorit încă din iarnă.

“Alex Ioniţă era în gândirea noastră de iarna trecută, nu e o surpriză. Are calităţi, poate sufletul lui rapidist se apropie mai mult de cel oltenesc, două echipe oropsite. Sper să aibă evoluţii mult mai bune decât la Astra, pentru că vrem la anul să plătim restul de bani. Am dat acum 100 de mii pentru împrumut, vrem să facem o cheltuială mai mare. Are loc de titular, dar va fi şi concurenţă. Alegerile şi deciziile sunt ale lui Papură”, a mai precizat Sorin Cârţu.

Tags: