Fotbal intern

Oficial: și Alexandru Tudorie a semnat cu Universitatea Craiova. Fanatik confirmat

12.08.2020 | 13:33
Oficial si Alexandru Tudorie a semnat cu Universitatea Craiova Fanatik confirmat
ADVERTISEMENT

Președintele clubului Universitatea Craiova, Sorin Cârțu, a confirmat interesul pentru transferul atacantului Alexandru Tudorie, dar și al fundașului Paul Papp.

Oltenii au ratat la mustață titlul de campioni după o pauză de 29 de ani, dar onducătorii juveților au trecut repede peste această dezamăgire și încearcă să întărească echipa pentru sezonul următor.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat ăncă de duminică faptul că Universitatea Craiova s-ar fi înţeles deja cu Alexandru Tudorie, fotbalistul celor de la Arsenal Tula, dar împrumutat la FC Voluntari.

UPDATE 12 august, ora 13:18 / Alexandru Tudorie, fostul atacant al lui FC Voluntari, a semnat un contract pe un an cu Universitatea Craiova, transferul fiind anunțat în exclusivitate de FANATIK încă din data de 9 august.

ADVERTISEMENT

? Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că Alexandru Tudorie a fost împrumutat pentru un sezon, cu opțiune de…

Posted by Universitatea Craiova on Wednesday, August 12, 2020


Alexandru Tudorie, aproape de transferul la Universitatea Craiova

Transferul lui Alexandru Tudorie la Universitatea Craiova a fost acum confirmat de președintele Sorin Cârțu, care a precizat că mai sunt de pus la punct doar mici detalii, același lucru fiind valabil și la venirea lui Paul Papp.

”Ne interesează Papp și Tudorie. Încă nu s-a semnat nimic, dar poate e chestie de ore sau de zile. Noutatea este Screciu. Este un copil care are mobilitate să joace și mijlocaș, și fundaș. În plus, e jucător care poți să-l folosește U21 și ne vom baza pe el”, a declarat Cârțu la Pro X.

ADVERTISEMENT

”Am vorbit cu Bergodi, e bine. E pe drumul bun. Se preconizează că în 2-3 zile să-i dea drumul. Are o pneumonie mică, dar a avut noroc că a fost descoperit din pripă și nu s-a agravat. Nu pleacă cu băieții miercuri în cantonament, dar e posibil să facă deplasarea joi sau vineri”, a spus președintele oltenilor.

”E o cicatrice care va rămâne pierderea acestui titlu. Nu avem ce să vorbim strict de partida cu CFR Cluj. Nu am fost la nivelul la care trebuia să fim. Toți sunt dezamăgiți de această ratare”, a comentat Cârțu ratarea titlului.

ADVERTISEMENT

”Orice adversar vom avea în Europa League, vom fi favoriți. Mi-ar plăcea să jucăm acasă și să scăpăm de pedeapsa pe care o avem să jucăm fără public”, a încheiat Sorin Cârțu.

Universitatea Craiova este cap de serie în primul tur preliminar din Europa League și va juca cu una dintre echipele FC Noah (Armenia), Sumgayit FC (Azerbaidjan), FC Petrocub Hîncești (Moldova) sau  Lokomotiv Tbilisi (Georgia).

ADVERTISEMENT