Fotbal intern

Sorin Cârţu contraatacă după demisia lui Piţurcă: “Toţi jucătorii au fost aduşi la cererea lui Piţi! Am mers în Turcia că acolo voia el. Ce să îi mai facem?”

05.01.2020 | 21:20
Sorin Cartu contraataca dupa demisia lui Piturca Toti jucatorii au fost adusi la cererea lui Piti Am mers in Turcia ca acolo voia el Ce sa ii mai facem
ADVERTISEMENT

Victor Piţurcă a decis să plece de la Universitatea Craiova cu o zi înainte de reunirea echipei, fiind nemulţumit de faptul că patronul nu i-a asigurat transferurile de care are nevoie să se lupte pentru titlu. 

Sorin Cârţu contraatacă după demisia lui Piţurcă: “Toţi jucătorii au fost aduşi la cererea lui Piţi!”

Sorin Cârţu, preşedintele clubului Universitatea Craiova, i-a replicat lui Victor Piţurcă spunând că jucătorii aduşi în vară au fost aduşi la cererea lui, iar stagiul de pregătire din Antalya a fost organizat tot pentru că el a fost dorit acolo.

ADVERTISEMENT

“Toţi jucătorii: Cosic, Zakaric, Măţel, sunt aduşi la cererea lui Piţurcă. El şi-a dorit cantonamentul în Turcia pentru că erau nişte oportunităţi în Spania. Ce să îi mai facem? Toată lumea se aştepta să plece cu echipa în cantonament şi să vă spun sincer, nu înţeleg de ce a plecat.

Clubul i-a acordat tot sprijinul. Nu ştiu dacă a avut pretenţii prea mari, dar suntem totuşi în România. Nu poţi să dai salarii de 25.000 – 30.000 de euro. Nu putem să ştim ce discuţii de ultim moment au fost între patronul Mihai Rotaru şi Victor Piţurcă. 

ADVERTISEMENT

“Nu se pune problema să rămână Papură! Soluţia de bază este aducerea unui antrenor”

Gică Craioveanu m-a dezamăgit. Dacă avea ceva de spus, putea să dea un telefon patronului, nu la televizor. Nu trebuia la modul acesta. Şi a insinuat că Piţurcă a fost dat afară. Nu ştiu deocamdată cine vine antrenor.

Din câte am vorbit cu Mihai Rotaru, nu se pune problema să rămână Papură. Soluţia de bază este aducerea unui antrenor. Mie îmi place Edi, dar nu pot să vorbesc despre un antrenor aflat în contract. Părerea mea despre Bergodi o ştiţi. Este un antrenor foarte bun”, a spus Cârţu la Digisport.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a anunţat într-un comunicat de presă plecarea lui Victor Piţurcă de la club: “Clubul Universitatea Craiova și antrenorul principal au hotărât de comun acord rezilierea contractului la cererea domnului Victor Pițurcă. Această cerere a fost fundamentată de domnia sa prin prisma faptului că dorința de a câștiga campionatul nu a fost susținută de către club. Îi dorim mult succes!”

Victor Piţurcă a semnat cu Universitatea Craiova în finalul lunii august, însă primul său meci în care a stat pe bancă a fost împotriva FCSB-ului, pe 15 septembrie, meci pierdut cu 0-1 pe “Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT
  • 63 de ani are Victor Piţurcă
  • 200.000 de euro salariu avea Piţi la U Craiova

(P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 3.15 este cota pentru ”1 pauză / 1 final”. Vezi aici toate cotele!