Fotbal intern

Sorin Cârțu crede în titlu după CFR Cluj – Craiova 2-3: ”Avem dreptul să visăm frumos”

29.06.2020 | 11:50
Sorin Cartu crede in titlu dupa CFR Cluj  Craiova 23 Avem dreptul sa visam frumos
ADVERTISEMENT

Președintele Sorin Cârțu crede în titlu după victoria din meciul CFR Cluj – Craiova 2-3, din etapa a cincea a play-off-ului.

În urma acestui succes, oltenii s-au apropiaat la un singur punct de echipa lui Dan Petrescu și au avantajul programului, urmând să joace cele mai grele partide, cu FCSB și CFR Cluj, pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Jucătorii Universităţii au ajuns la miezul nopţii în Craiova cu o cursă charter, iar fanii i-au aşteptat la aeroport. Suporterii au creat o atmosferă specială şi au cântat preţ de câteva minute.

Victoria din meciul CFR Cluj – Craiova 2-3 îi dă speranțe la titlu lui Sorin Cârțu

”La 2-1 am cam plecat de la teren, n-am văzut golul lui Vinicius. Nu mi-a fost frică, m-am supărat că în loc să avem 3, 4-o ajungeam la 2-2! Oricum, din 2014 şi până acum cred că e cea mai importantă victorie, victoria aia care face pasul pe care l-am tot ratat în ultimii ani”, a declarat Cârțu la Digi Sport Special.

ADVERTISEMENT

”Putem spune că suntem echipa momentului, cea mai bună din campionat, avem dreptul să visăm frumos, să ne facem scenarii şi să încercăm să reuşim”, a spus Sorin Cârțu despre șansele la titlu după CFR Cluj – Craiova 2-3.

”Am avut masca pe faţă la bucurie, ce distanţare?! Să vedem ce fac acum că vin o mie de suporteri la aeroport! Ar fi super să jucăm cu trofeul pe masă şi cu spectatori în ultima etapă”, a continuat președintele oltenilor.

ADVERTISEMENT

”Ar fi nebunia de pe lume, nu s-ar mai ţine cont de nimic, fanii noştri ştiu să se bucure. Acum, în aceste 5 etape ne dăm examenul de maturitate, să nu ne punem acum piedică”, a încheit Cârțu.

Universitatea Craiova a învins CFR Cluj, scor 3-2, în etapa a cincea a play-off-ului, ultima a turului. Prin acest succes, oltenii s-au apropiat la un punct de liderul din Cluj, iar Dan Petrescu a pierdut pentru prima dată în 37 de meciuri disputate pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a avut posesia mingii, 53% față de 47%, cât au avut oltenii, însă la numărul șuturilor pe poartă U Craiova a fost mai exactă: 9 șuturi pe cadrul porții față de 6, cât a avut CFR Cluj. Conform cifrelor InStat, chipa lui Bergodi a fost mai bună și la duelurile câștigate: 53%, față de 47%, CFR Cluj.


  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan Mediaş – Universitatea Craiova: 18,00 este cota pentru “1 pauză / x final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: