Fotbal intern

Sorin Cârțu critică atitudinea unor fotbaliști de la națională. ”Au numai figuri, trăiesc doar pentru interesul lor”

01.04.2021 | 18:31
Sorin Cartu critica atitudinea unor fotbalisti de la nationala Au numai figuri traiesc doar pentru interesul lor
ADVERTISEMENT

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a fost nemilos cu jucătorii echipei naționale, după eșecul României, scor 2-3, în Armenia.

Fără să nominalizeze vreun ”tricolor”, oficialul oltean este de părere că atitudinea fotbaliștilor a lăsat mult de dorit la Erevan și că aceasta a fost cauza eșecului României.

ADVERTISEMENT

Fostul atacant al ”Craiovei Maxima” deplânge șansa pe care naționala lui Mirel Rădoi a ratat-o, amintind și de victoria surprinzătoare a Macedoniei de Nord din Germania.

Sorin Cârțu: ”Jucătorii nu sunt capabili de sacrificiu”

Fost internațional al României, Sorin Cârțu, s-a arătat dezamăgit de modul în care s-au prezentat ”tricolorii” la Erevan. Oficialul oltean a punctat motivele pentru care naționala lui Rădoi nu a gestionat finalul meciului cu Armenia.

ADVERTISEMENT

”Meciul cu Armenia necesită două analize. Una până la 2-1 şi una după eliminarea lui Puşcaş. Mi se pare un lucru pozitiv că am revenit, dar ce s-a întâmplat după mi se pare inadmisibil. Ce a fost după minutul 75 se poate analiza într-un singur mod.

Avem fotbaliști care nu sunt capabili de un sacrificiu. Ei trăiesc doar pentru interesul lor și asta se vede în meci. Sunt exemple de jucători care dacă nu evoluează sunt nemulțumiți și apar cu figuri. Dacă intră pe teren și dă un gol, îți arată spatele”, a tunat Sorin Cârțu, la Pro X.

ADVERTISEMENT

România și-a diminuat serios șansele de calificare la CM 2022

Fostul atacant crede că rezultatul de la Erevan a arăta nivelul fotbaliștilor români pe care îi consideră incapabili să reziste presiunii într-un meci cu miză.

”Am pierdut o șansă mare, nu prea suntem în stare să jucăm meciuri decisive. Vă dați seama ce ar fi însemnat o victorie, având în vedere rezultatul Germaniei?”, a adăugat Cârțu.

ADVERTISEMENT

Echipa națională a României are 3 puncte după primele trei meciuri disputate în preliminariile pentru Cupa Mondială din Qatar și ocupă doar locul 4 în grupa J. Mai mult ”tricolorii” sunt deja la 6 puncte în urma liderului surpriză, Armenia, și la 3 puncte de Germania și Macedonia de Nord, echipe pe care le va întâlni în deplasare în viitoarele partide.

ADVERTISEMENT