Sport

Sorin Cârțu îi critică pe fotbaliștii Universității Craiova: „Ne aşteptam la primul loc. Este o dezamăgire”

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, este dezamăgit de locul 5 ocupat de echipa olteană în Liga 1 și recunoaște că avea alte așteptări de formația antrenată de Laurențiu Reghecampf.
16.12.2021 | 17:10
Sorin Cartu ii critica pe fotbalistii Universitatii Craiova Ne asteptam la primul loc Este o dezamagire
„Este un loc dezamăgitor cel pe care suntem acum”, a declarat Sorin Cârțu
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a lansat un nou atac către jucătorii pregătiți de Laurențiu Reghecampf, criticându-i pentru locul ocupat în Liga 1. Universitatea Craiova se află pe 5, cu 31 de puncte, dar poate fi depășită de Farul Constanța, dacă învinge CFR Cluj.

Universitatea Craiova nu este o echipă de locul pe care-l ocupă acum, spune Sorin Cârțu

Clar se putea mai mult, nu e ceea ce ne-am dorit, nu putem să ne ascundem după deget sau să ne fie teamă că se creează nu ştiu ce polemici. Universitatea Craiova nu este o echipă de locul pe care-l ocupă acum sau de locul pe care-l va ocupa la finalul acestui părţi de sezon.

ADVERTISEMENT

Altele erau speranţele noastre, noi ne aşteptam la primul loc sau măcar al doilea. Este un loc dezamăgitor cel pe care suntem acum, dar sperăm să-l îmbunătăţim şi în această ultimă partidă din 2021.

Trebuie să avem o reacţie importantă după pregătirea de iarnă, dacă vrem să gândim ceva pentru acest sezon. Din păcate, bătălia pentru titlu se dă numai între CFR şi FCSB, la ce diferenţă este, nu putem să emitem pretenţii” a declarat Sorin Cârţu, conform prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu i-a premiat pe juniorii Universității Craiova, cel mai bun în 2021 fiind Denis Benga

Oficialul Universității Craiova a făcut aceste declarații cu ocazia unei festivități în care au fost premiați cei mai valoroși juniori ai anului din Bănie.

Printre cei cei care au acordat distincții s-au numărat Sorin Cârțu, Lorena Balaci, fata cea mare a lui Ilie Balaci, Nicolae Ungureanu, Costică Donose şi de unul dintre viceprimarii orașului.

ADVERTISEMENT

Ceremonia a avut loc la stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova, iar cel mai bun junior în 2021 a fost desemnat fundaşul stânga Denis Benga.

Acesta are 16 ani și a debutat la prima echipă a Universităţii Craiova în meciul din sferturile Cupa României cu ACSO Filiaşi, care a avut loc pe 2 decembrie și a fost câștigat de elevii lui Laurențiu Reghecampf cu 3-0.

ADVERTISEMENT

„Nu putem spera la campionat cu 7 înfrângeri”, declara Sorin Cârțu după eșecul cu FCSB

Nu este prima dată când Sorin Cârțu îi atacă pe jucătorii echipei din Bănie. După ce Universitatea Craiova a fost învinsă de FCSB cu 3-2, în etapa a 17-a a Ligii 1, oficialul oltean și-a manifestat nemulțumirea că elevii lui Laurențiu Reghecampf tratează cu superficialitate fazele fixe.

Am pierdut pe trei faze fixe. În primul moment trecem de ea și apoi vine momentul doi pe care îl tratăm superficial. La primul gol a fost o intervenție defectuoasă a portarului. Nu ai voie să subapreciezi marcajul la jucători. E inadmisibil.

La golul doi, am făcut o linie în fața mingii. Asta e problema. Când pierzi sau câștigi în minutul 90, e vorba de șansă. Eu am spus-o și după partida cu FC Argeș. Șase înfrângeri sunt foarte multe pentru o echipă care vrea titlul.

Acum sunt șapte. Nu putem spera la campionat cu 7 înfrângeri”, declara Sorin Cârțu pe 29 noiembrie.


  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan Mediaș – Universitatea Craiova: 4,90 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: