Fotbal intern

Sorin Cârțu, critici pentru FRF după suspendarea campionatului: „Federația face ce vrea. Ei decid de capul lor”. EXCLUSIV

12.03.2020 | 14:13
Sorin Cartu critici pentru FRF dupa suspendarea campionatului Federatia face ce vrea Ei decid de capul lor EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a criticat decizia Federației Române de Fotbal, de a suspenda toate competițiile până pe 31 martie. Președintele Universității Craiova a declarat pentru FANATIK că amânarea partidelor nu reprezintă un avantaj pentru olteni, care urmau să joace următoarele două etape pe teren propriu, în timp ce CFR Cluj și FCSB aveau meci direct în Gruia.

Sorin Cârțu, critici pentru Federație

După ce în week-end s-a hotărât disputarea meciurilor cu porțile închise, câteva zile mai târziu Federația Română de Fotbal a luat o măsură radicală, suspendând toate competițiile până la sfârșitul lunii martie, din cauza epidemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova a declarat, pentru FANATIK, că nu poate fi de acord cu decizia luată de FRF joi.

Ce să mai facem acum, au hotărât și suspendarea meciurilor. Federația face ce vrea, decid ei de capul lor. Prima oară au hotărât să jucăm cu doi fotbaliști U21, acum au decis suspendarea meciurilor, ce să mai zici. 

ADVERTISEMENT

Nu e niciun avantaj pentru Craiova că se suspendă meciurile. Pentru noi urmau două meciuri acasă, cu Botoșani și Astra, alții aveau întâlniri dificile.

Acceptăm decizia Federației, că nu avem ce face, dar dacă acceptăm nu înseamnă că suntem și de acord”, a declarat Sorin Cârțu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

La suspendarea Ligii 1, Universitatea Craiova este pe locul trei în clasament, la egalitate de puncte cu FCSB și la patru lungimi în spatele liderului CFR Cluj.

Sportul mondial, afectat de coronavirus

Până la suspendarea activităților fotbalistice din România, aceeași măsură a fost luată și în Italia, până pe 3 aprilie, și în Spania, unde următoarele două runde nu se vor mai juca conform planificării inițiale.

ADVERTISEMENT

Pe lângă fotbal, și tenisul a fost afecatat de epidemia de coronavirus. ITF a decis amânarea barajelor și a turneului final de FED Cup, programate la jumătatea lunii aprilie, când România urma să întâlnească Italia, la Cluj.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Botoșani: 3,40 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT