Sport

Sorin Cârțu, cu gândul la arbitraj înainte de Universitatea Craiova – Gaz Metan: „Suntem în 2021, de mult s-a anulat stilul ăsta!”. Exclusiv

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, înaintea partidei cu Gaz Metan, din etapa 6 de Liga 1.
21.08.2021 | 10:31
Sorin Cartu cu gandul la arbitraj inainte de Universitatea Craiova  Gaz Metan Suntem in 2021 de mult sa anulat stilul asta Exclusiv
Sorin Cârțu, cu gândul la arbitraj înainte de Universitatea Craiova - Gaz Metan: „Suntem în 2021, de mult s-a anulat stilul ăsta!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Partida Universitatea Craiova – Gaz Metan se va juca sâmbătă, de la ora 18:30. Oltenii au pierdut meciul cu UTA Arad din etapa trecută şi au acuzat arbitrajul lui Adrian Cojocaru.

Sorin Cârțu, cu gândul la arbitraj înainte de Universitatea Craiova – Gaz Metan

Oficialul din Bănie susține că nu a trecut peste arbitrajul din partida UTA Arad – Universitatea Craiova, scor 1-0, și speră ca acesta să nu se repete și în meciul cu Gaz Metan.

ADVERTISEMENT

„La toate meciurile, pe care le avem noi, așteptăm victoria. Dar uneori reușim, alteori suntem împiedicați să o facem. Vedem cum se vor desfășura lucrurile în teren. Dacă avem iar piedică, ca la Arad…

Nu știu ce arbitraj va fi. Sperăm să nu mai fie niciodată arbitrajul pe care l-am avut la Arad și jocul dur practicat împotriva noastră.

ADVERTISEMENT

Suntem în 2021, de mult s-a anulat stilul ăsta Petroșani, Piatra Neamț și așa mai departe, cum era înainte. Văd că le redescoperim”, a declarat Sorin Cârțu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

“Prin anii ’70-80 ne tăiau tot timpul, joacă la fel și acum”

Sorin Cârțu a avut o adevărată tiradă la adresa brigăzii de arbitri conduse de „centralul” Cojocaru, după partida cu UTA Arad.

ADVERTISEMENT

„E un meci pe care nu trebuia să-l pierdem! A fost o primă repriză foarte bună făcută de noi, dar ni s-a răspuns cu multe durități și am fost tăiați de prestația lui Cojocaru, care a fost apăsat de presiunea fanilor.

Au fost foarte multe durități, o prestație jenantă a arbitrilor. Ar fi trebuit două cartonașe roșii, plus un penalty.

ADVERTISEMENT

Dacă nu vezi o asemenea intenție… rușinos! A fost o manieră șmecherească.

Puteam să obținem cele trei puncte, dar trebuia să fim și lăsați. N-a fost agresivitate, ci duritate. Prin anii ’70-80 ne tăiau tot timpul, joacă la fel și acum”, a declarat Sorin Cârțu, după meciul cu UTA Arad.

În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 9 din Liga 1, cu șase puncte obținute după cinci meciuri jucate.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova  – Gaz Metan: 2,12 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT