Sport

Sorin Cârțu, declarație „acidă” la adresa ultrașilor care i-au vandalizat gardul casei: „Nu dau în vreun fraier! Ei fac din asta un trofeu!”. Exclusiv

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a avut o reacție „acidă” la adresa ultrașilor FC U Craiova, care i-au vandalizat gardul casei.
01.10.2021 | 20:14
Sorin Cartu declaratie acida la adresa ultrasilor care iau vandalizat gardul casei Nu dau in vreun fraier Ei fac din asta un trofeu Exclusiv
Sorin Cârțu, declarație „acidă” la adresa ultrașilor care i-au vandalizat gardul casei: „Nu dau în vreun fraier! Ei fac din asta un trofeu!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Gardul casei lui Sorin Cârțu a fost vandalizat de mai mulți ultrași FC U Craiova. Aceștia au acționat în seara de marți spre miercuri și au scris mai multe mesaje scandaloase: „Nu uităm, nu iertăm”, „Mori!”, „Cârțu = Sifon” și „CS U = Clonă”.

Sorin Cârțu, declarație „acidă” la adresa ultrașilor care i-au vandalizat gardul casei

Oficialul din Bănie susține că atacurile ultrașilor de la FC U Craiova îl vizează pe el, deoarece este o fostă glorie a fotbalului oltean.

ADVERTISEMENT

„Poliția s-a autosesizat, pentru că, imediat după ce s-au făcut pozele, au apărut pe Facebook, noaptea, la 3. Și atunci, poliția a văzut, s-a autosesizat și a venit la mine pentru cercetări.

Aștept să vedem rezultatele cercetărilor. Eu știu ce minte au ei (n.r. suporterii)? Se poate orice. Cert e că ei își caută să facă din asta un trofeu, pentru că nu dau în vreun fraier, dau și ei într-un șmecher al fotbalului, într-o fostă glorie a Craiovei”, a declarat Sorin Cârțu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Nu este pentru prima dată când Sorin Cârțu este victima ultrașilor de la FC U Craiova. În luna mai a anului trecut, suporterii echipei lui Mititelu au făcut un gest similar cu cel de zilele trecute.

Sorin Cârțu: „Joacă Universitatea Craiova cu o echipă nou-promovată!”

Cât despre meciul, din weekend, contra celor de la FC U Craiova, Sorin Cârțu spune că trupa lui Reghecampf este superioară, astfel că va trebui să se impună și să obțină toate cele trei puncte puse în joc.

ADVERTISEMENT

„Nu corelez incidentul cu meciul. Echipa e angrenată într-un obiectiv, iar obiectivul este acela de a câștiga puncte, de a face victorii. Asta așteptăm noi de la această partidă.

E un meci ca oricare altul, după mine. Joacă Universitatea Craiova cu o echipă nou-promovată. Este un meci pe care trebuie să-l câștigăm, pentru că suntem superiori adversarului”, a mai spus Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

Confruntarea dintre FC U Craiova și Universitatea Craiova va avea loc duminică, de la ora 21:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 7 din Liga 1, cu 16 puncte obținute după zece meciuri jucate. De cealaltă parte, FC U Craiova se poziționează pe locul 13, cu nouă puncte.

Deși este un meci așteptat de întreaga suflare olteană, în tribune nu vor fi prezenți prea mulți spectatori, din cauza noilor restricții impuse de autorități. Astfel, la meciul de duminică vor putea asista doar persoanele vaccinate împotriva COVID-19 sau trecute prin boală, iar stadionul va putea fi ocupat până la 50% din capaciatea maximă.


  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova – Universitatea Craiova: 1,55 este cota pentru „total goluri: 0-2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: