Sport

Sorin Cârțu, deranjat de atitudinea jucătorilor după Universitatea Craiova – Sepsi 2-2: ”Nu ai voie să permiți așa ceva”

Sorin Cârțu s-a arătat nemulțumit de rezultatul meciului Universitatea Craiova - Sepsi 2-2 și i-a criticat pe jucătorii lui Laszlo Balint pentru felul cum au tratat finalul de joc.
17.07.2022 | 12:35
Sorin Cartu deranjat de atitudinea jucatorilor dupa Universitatea Craiova  Sepsi 22 Nu ai voie sa permiti asa ceva
Sorin Cârțu s-a arătat nemulțumit de rezultatul meciului Universitatea Craiova - Sepsi 2-2 și i-a criticat pe jucătorii lui Laszlo Balint pentru felul cum au tratat finalul de joc. Sursă foto: Remus Badea/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Oltenii nu au reușit să treacă peste complexul Sepsi Sfântu Gheorghe, iar covăsnenii au scos un rezultat de egalitate, deși au fost conduși cu 2-0.

Jucătorii, luați în colimator de Sorin Cârțu după Universitatea Craiova – Sepsi 2-2

Președintele Sorin Cârțu a fost nemulțumit de modul cum jucătorii din Bănie au interpretat repriza a doua a partidei Universitatea Craiova – Sepsi 2-2, însă avertizează că astfel de momente vor mai apărea în acest start de sezon.

ADVERTISEMENT

”E frustrant! Dar bine că nu s-a întâmplat și mai rău, ați văzut ce a fost pe final. Când ai 2-0 și se face 2-2 te simți puțin nedreptățit. Așa e la început de sezon, cred că vor mai fi momente de nesiguranță în primele cinci etape, ai niște fluctuații, nimeni nu e 100% din punct de vedere fizic.

Sepsi a avut un avantaj, a avut meciul de Supercupă, a avut alt nivel de pregătire. Sunt puțin dezamăgit de rezultat, trebuia să gestionăm altfel tot ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Nouă ni se mai întâmplat de multe ori lucrul ăsta, jucătorii n-au avut reacție. Au fost șuturi din fața careului. Nu ai voie să permiți așa ceva să se întâmple”, a declarat Cârțu, la emisiunea Liga Digi Sport.

Oltenii, probleme cu transferurile dorite

Oficialul oltenilor a dezvăluit că Universitatea Craiova își dorește să mai facă transferuri, însă fotbaliștii doriți așteaptă să vadă dacă apar oferte din campionate mai puternice. El e de părere că lotul este unul bun pentru întrecerea internă, dar și pentru Conference League.

ADVERTISEMENT

”Mai este aproape o lună și jumătate, perioada de transferuri. Toată lumea așteaptă, nu se aruncă să vină la Craiova. Sunt niște prețuri… nu poți să aduci un jucător cu 15.000 de euro și să-l ții rezervă.

Nu ne permitem. Mai așteptăm! Ofertele noastre au fost refuzate, li s-au părut prea mici. Consider că lotul pe care-l avem ne permite să facem rezultate în Conference League”, a încheiat Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

Laszlo Balint a fost supărat după remiza Craiovei pe teren propriu cu Sepsi, scor 2-2, covăsnenii reușind să revină pe finalul meciului. Mai mult decât atât, oltenii au jucat și în 10 oameni după ce Sepsi a egalat și a fost la un pas să piardă meciul la ultima fază a partidei.


  • (P) Cota BETANO pentru KF Vllaznia – Universitatea Craiova: 2,05 este cota pentru „2 solist și sub 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT