Fotbal intern

Sorin Cârțu, despre transferurile de la Universitatea Craiova: ”Pentru titlu au fost făcute”

05.01.2020 | 08:49
Sorin Cartu despre transferurile de la Universitatea Craiova Pentru titlu au fost facute
ADVERTISEMENT

Președintele clubului Universitatea Craiova, Sorin Cârțu, a declarat că transferurile de la gruparea din Bănie au fost făcute numai cu gândul la câștigarea titlului.

Sorin Cârțu, despre transferurile de la Universitatea Craiova: ”Suntem în grafic, putea fi un grafic mai bun”

”E cineva care nu vrea să câştige titlul? Toată lumea vrea să câştige titlul. Au fost transferuri făcute… Pentru titlu au fost făcute. Au fost acei şapte jucători transferaţi”, a declarat Sorin Cârțu despre transfurile realizate de Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

”Acum, urmează să mai fie transferuri făcute. Nu vorbim acum despre Nistor. Când se realizează transferurile, o să vedeţi. Suntem în grafic, putea fi un grafic mai bun. Se putea…, a mai spus președintele oltenilor pentru Telekom Sport.

”Lotul Universităţii nu e unul rău, e un lot bun”

”A fost o chestie şi de neşansă. Au fost multe ocazii ratate şi apoi ghinionul… Ca şi grafic e un grafic pe care-l aşteptam, dar voiam ceva mai bun. Şi Piţi voia ceva mai bun. Piţi a avut şi ghinionul că nu l-am putut folosit pe Koljic, e mare ghinion”, a afirmat Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

”Atacul suferă fără el. S-a pierdut timp cu acest lucru. Lotul Universităţii nu e unul rău, e un lot bun. Că se mai poate îmbunătăţi, asta e sigur. La o conferinţă a spus că a vorbit cu vreo doi jucători, dar i-au spus că nu pot veni”, a continuat oficialul din Bănie.

Papură va asigura interimatul

”Am avut jucători cărora le-am plătit bilete de avion, dar după s-au răzgândit. Sigur, vrem toţi fotbalişti de calitate, dar trebuie să mai vrea şi ei să vină. Eforturi financiare se mai fac şi în iarna asta. Bugetul clubului e de 7 milioane, atunci unde te duci dacă mai adaugi? În 10-15?”, a precizat el.

ADVERTISEMENT

”Nu putem vorbi despre nicio variantă, pentru că e o chestie din scurt. Cine are variante, când Piţi trebuia să plece în cantonament? Patronul nu are nicio soluţie. Papură va fi acolo la antrenament. Nu aveai cum… Clar va trebui să ia pe cineva”, a mai declarat Cârțu.

Pițurcă dorea schimbarea din temelii a lotului

”Contra e antrenor bun, îl ştim foarte bine, dar nu ştiu dacă e vorba despre el. Nu s-a discutat despre nimeni. De acum vor apărea multe variante, pentru că e o echipă fără antrenor principal”, a încheiat președintele oltenilor.

ADVERTISEMENT

Clubul Universitatea Craiova a anunţat oficial despărţirea de Victor Piţurcă printr-un comunicat postat pe pagina de Facebook a clubului din Bănie, aşa cum FANATIK a scris în excluisivitate. FANATIK a aflat că unul dintre motivele plecării era că Piți voia să dea afară 11 jucători şi cerea alții cu experienţă, pe bani mulţi.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 1,61 este cota pentru “sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT