Fotbal intern

Sorin Cârțu, dezamăgit de fanii Universității Craiova care îl critică pe Mirko Pigliacelli: ”Mi-a lăsat un gust amar ce s-a întâmplat”

08.02.2020 | 15:39
Sorin Cartu dezamagit de fanii Universitatii Craiova care il critica pe Mirko Pigliacelli Mia lasat un gust amar ce sa intamplat
ADVERTISEMENT

Președintele clubului Universitatea Craiova, Sorin Cârțu, este dezamăgit de fanii care îl critică pe portarul italian Mirko Pigliacelli.

Sorin Cârțu, dezamăgit de fanii Universității Craiova care îl critică pe Mirko Pigliacelli: ”Nu găsesc niciun fel de motiv realist”

”N-am înțeles acest protest, mi-a lăsat un gust amar ce s-a întâmplat, m-a dezamăgit. Nu găsesc niciun fel de motiv realist pentru a face așa ceva”, a declarat Sorin Cârțu despre conflicrul dintre fanii Universității Craiova și portarul Mirko Pigliacelli.

ADVERTISEMENT

”Voi depune tot efortul și voi face tot ce ține de mine să nu se mai întâmple astfel de lucruri. Pigliacelli a făcut acest pas, cu comunicatul, el nici pe teren nu a răspuns în niciun fel galeriei, a avut și aprecierea restului arenei”, a mai spus președintele oltenilor într-o conferință de presă.

”Încă stau cu stres mare pentru play-off”

”Clubul, la fel, mingea este acum în terenul advers, dar sună nu știu cum terenul advers, că doar nu sunt adversarii noștri Peluza Nord. Vedem care vor fi următorii pași ai lor”, a comentat Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

Președintele Universității Craiova a dezvăluit faptul că încă are emoții pentru calificarea în play-off: ”Încă stau cu semne de întrebare pentru ce se va întâmpla în privința play-off-ului. Încă stau cu stres mare. Nu ești sigur de nimic”.

”Viitorul este mult mai sigură de play-off decât noi”

”Ce mi-a arătat echipa și în pregătire și în meciul cu Mediaș îmi dă încredere că vom fi sus, dar fotbalul e imprevizibil. Suntem amenințați de Botoșani, care a câștigat ultimele două meciuri în minutul 90”, a afirmat Cârțu.

ADVERTISEMENT

”Viitorul este mult mai sigură de play-off decât noi, fiindcă are în ultima etapă cu Clinceni și joacă la Cluj înainte de meciul CFR-ului cu Sevilla. În plus, la Viitorul jucăm fără Cicâldău”, a încheiat oficialul oltenilor.

Pigliacelli, scuze publice

Conflictul din Bănie dintre portarul Universității, Mirko Pigliacelli, și Peluza Nord este departe de a se încheia. Fanii anunță că, ”pentru binele echipei”, suspendă temporar acțiunile de protest față de italian, însă promit că nu se vor da bătuți până când vinovăția acestuia nu va fi recunoscută și de club.

ADVERTISEMENT

Mirko Pigliacelli a transmis un mesaj pe rețelele de socializare prin care își cere scuze pentru ieșirile sale din mediul online în etapele în care a fost exilat la echipa secundă. Totodată, italianul infirmă informațiile apărute în spațiul public conform cărora ar fi refuzat să se antreneze și ar fi aruncat tricoul Universității.


  • (P) Cota BETANO pentru Viitorul – Universitatea Craiova: 1.35 este cota pentru ”peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT