Sport

Sorin Cârțu, după Universitatea Craiova – Dinamo 5-0: ”Scorul putea să fie și mai mare”

Sorin Cârțu este extrem de mulțumit de victoria categorică din meciul Universitatea Craiova - Dinamo 5-0 și așteaptă cu interes derby-ul cu FC U.
28.09.2021 | 11:06
Sorin Cartu dupa Universitatea Craiova  Dinamo 50 Scorul putea sa fie si mai mare
ADVERTISEMENT

Oltenii au beneficiat și de faptul că oaspeții au jucat în inferioritate numerică încă din minutul 17 și au reușit un succes spectaculos.

Mai mult, elevii lui Laurențiu Reghecampf au realizat cea mai mare diferență de scor într-un duel împotriva ”câinilor”.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu, în culmea fericirii după Universitatea Craiova – Dinamo 5-0

Președintele oltenilor, Sorin Cârțu, a fost extrem de mulțumit de prestația jucătorilor în partida Universitatea Craiova – Dinamo 5-0 și crede că diferența de scor este una normală, dar nu vrea să facă ”nuntă” după acest rezultat.

”Se mai vorbește la 5-0?! Galop de sănătate, inspirație totală. Putea să fie și mai mare rezultatul. Dar nu trebuie să supralicităm, a fost 11 contra 10, era normal într-un fel să câștigăm. E reconfortant.

ADVERTISEMENT

Am pierdut multe puncte aiurea până acum. Ne bucurăm de rezultat și pe urmă vedem ce se întâmplă duminică, la meciul cu FC U. Cu Dinamo mereu e un meci special, e bine că băieții au transformat meciul într-o sărbătoare. I-am mai bătut și pe la Severin cu 4-0, aici 5, e bine.

Era evidentă victoria, decalajul de forțe era și în 11 la 11. Au mers multe pentru noi azi, s-au legat. I-a responsabilizat la pauză Laurențiu Reghecampf, au intrat mult mai hotărâți în repriza a doua”, a declarat Cârțu la gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Markovic, sfătuit să mai slăbească

Antrenorul Laurențiu Reghecampf și-a felicitat elevii pentru felul în care au jucat și se bucură pentru victorie, mai ales că aceasta a venit după un alt succes al oltenilor, din Cupa României, cu CFR Cluj, scor 1-0.

Tehnicianul oltenilor s-a rezumat la a vorbi doar despre echipa sa, fără să facă alte comentarii la adresa rivalilor de la Dinamo, care trec printr-o perioadă grea a istoriei, și a anunțat că este pregătit de derby-ul cu FC U.

ADVERTISEMENT

Fostul atacant Daniel Pancu a spus că a doua repriză a fost mult mai ușoară pentru olteni decât un antrenament și consideră că scorul putea să fie mult mai mare, lăudându-l pe Plamen Iliev, portarul lui Dinamo.

Ilie Dumitrescu a comentat și el partida dintre Dinamo și Craiova, lăudându-l pe Jovan Markovic pentru golul înscris, dar căruia i-a dat un sfat în privința kilogramelor în plus, exemplul dat fiind Constantin Budescu.

Alexandru Crețu a bifat 45 de minute în meciul cu Dinamo. Aceasta a fost prima partidă, pentru Crețu, în tricoul Universității Craiova. Jucătorul din Bănie susține că a rămas nedumerit după plecarea de la FCSB, considerând că despărțirea de formația lui Gigi Becali nu s-a produs doar din cauza evoluțiilor sale.


  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova – Universitatea Craiova: 2,15 este cota pentru „total goluri FC U Craiova: sub 0,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: