Sport

Sorin Cârțu e nemulțumit de parcursul Universităţii Craiova: „Trebuia să avem mai multe puncte”

Președintele echipei Universitatea Craiova, Sorin Cârțu, este deranjat de faptul că echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf a câștigat prea puține puncte cu Sepsi și CFR Cluj.
21.09.2021 | 15:56
Sorin Cartu e nemultumit de parcursul Universitatii Craiova Trebuia sa avem mai multe puncte
Sorin Cârțu e nemulțumit de parcursul lui U Craiova: „Trebuia să avem mai multe puncte”
ADVERTISEMENT

Campioana CFR Cluj a câștigat meciul de pe teren propriu cu Universitatea cu 1-0, golul fiind marcat de Burcă, în minutul 20, cu capul, după un corner executat de Petrila.

Oficialii echipei gazdă au acuzat neacordarea unui penalty în minutul 72, după un contact între Nicușor Bancu și Cristi Manea.

ADVERTISEMENT

Ce spune Sorin Cârţu despre faza din minutul 72

În legătură cu faza din minutul 72 al partidei de aseară, Cârțu a spus: „Așa-zisul penalty de aseară nu a influențat rezultatul, așa că nu văd de ce oamenii de la CFR sunt supărați. Mie mi s-a părut că Bancu își trage piciorul în ultimul moment, conștientizează situația periculoasă. Până la urmă CFR a câștigat, deci nu se poate vorbi de influențarea rezultatului, chiar”.

„Acum e mai puțin important dacă CFR a câștigat cu stilul Dan Petrescu. Pe mine mă deranjează cum am pierdut. 70 de minute am jucat bine. Este un lucru îmbucurător că avem ocazii multe, dar este greu să recuperezi punctele pierdute, mai ales că se strâng meciurile. Din ultimele 3-4 partide trebuia să avem mai multe puncte luate.

ADVERTISEMENT

Meciurile trec și intrăm în criză de puncte. Este evident că nici suporterilor nu le convine locul pe care suntem în clasament”, a declarat Cârțu la sport.ro.

“Publicul vrea mai mult”

„Să vedem cum abordăm meciul de cupă de peste două zile, când întâlnim, iar, CFR Cluj, dar acasă. Cupa este un trofeu pe care ni-l propunem să-l câștigăm la fiecare început de sezon. Deci vrem să învingem.

ADVERTISEMENT

La Dan Petrescu toți adversarii sunt favoriți. Nu ne gândim la ce spune Dan, ci la ce trebuie să facem noi, să câștigăm, să mulțumim suporterii, publicul, care vrea mai mult de la noi”, a mai spus oficialul echipei oltene.

“Rednic nu poate face minuni la Dinamo”

Sorin Cârțu s-a referit și la perioada de după meciul de cupă împotriva celor de la CFR Cluj. „Urmează partida cu Dinamo, după aceea vine altă întrerupere de campionat și sper ca antrenorul Laurențiu Reghecampf să facă un program bun de pregătire”.

ADVERTISEMENT

Președintele Universităţii Craiova susține că oficialii clubului oltean nu sunt interesați de problemele existente la Dinamo. „Nu prea ne interesează ce face Dinamo sau pe ce loc este, ci să câștigăm. Sunt niște puncte pe care trebuie să le câștigăm, mai ales că am pierdut, deja, destule. Vrem să avem o stare de spirit bună înaintea întreruperii campionatului”, a mai spus el.

Sorin Cârţu a vorbit şi despre venirea lui Mircea Rednic la Dinamo, informaţie anunţată în exclusivitate de FANATIK. „Rednic e antrenor bun, dar va avea la dispoziție tot aceiași jucători. Nu știu dacă poate să facă minuni în câteva zile. Îi poate mobiliza altfel, îi poate aranja altfel în teren, cu alt sistem, dar este foarte dificil ca jucătorii să asimileze imediat noul sistem. Vor fi aceiași jucători care au evoluat cu FCSB și Botoșani”, a încheiat Cârțu.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CFR Cluj: 1,82 este cota pentru „se califică Universitatea Craiova”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: