Sorin Cârțu, exasperat după Viitorul – U Craiova 2-1: ”Pe unii nu poți să te bazezi. Rocha n-a vrut să intre cu FCSB că îl durea piciorul”

Ionut Neamţu    Traian Terzian   
în Universitatea Craiova
14/04/2019, 00:26
Sorin Cârțu, exasperat după Viitorul – U Craiova 2-1: ”Pe unii nu poți să te bazezi. Rocha n-a vrut să intre cu FCSB că îl durea piciorul”
Președintele Sorin Cârțu s-a arătat exasperat după meciul Viitorul - U Craiova 2-1

Președintele Sorin Cârțu s-a arătat exasperat după meciul Viitorul – U Craiova 2-1, din etapa a cincea a play-off-ului Ligii 1 Betano. Oficialul oltenilor a criticat campania de transferuri din perioada de iarnă și l-a acuzat pe Nuno Rocha că a refuzat să joace într-un meci dându-se accidentat.

Sorin Cârțu, exasperat după Viitorul – U Craiova 2-1: ”Lipsește concurența”

”Ce să mai vorbim de titlu? La momentul ăsta suntem mai aproape să ne ia Hagi decât să luăm noi faţa CFR-ului. Problema este că trebuie să analizăm situaţia şi să avem un echilibru maxim. Să analizăm la sânge ce avem şi ce mai putem să facem. Avem o pleiadă de jucători pe care ne bazam şi acum sunt accidentaţi. N-ai putut să îl foloseşti pe Cristea, pe Rocha, Meza Colli, să nu mai vorbim de problema lui Koljic”, a spus exasperat Sorin Cârțu la finalul întâlnirii Viitorul – U Craiova 2-1.

”Am început bine şi dacă aveam un avantaj mai bun, nu se supăra nimeni. Până la sfârşitul primei reprize am cedat iniţiativa. Şi conjunctura meciului a fost favorabilă Viitorului. Tot ce ni se întâmplă acum e ca şi o consecinţă a meciului din Cupă, când i-am dominat 75 de minute şi am pierdut. A fost superficialitate totală. Să iei asemenea goluri la un asemenea nivel. Este greu să ne gândim la meciul retur din Cupă. De aia spun că trebuie să fim echilibraţi”, a mai spus Cârțu la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

”E problemă mare de tot dacă ratăm cupele europene”

Președintele oltenilor consideră că ar fi o mare problemă dacă s-ar rata cupele europene: ”Eu nu ştiu cât de vină e antrenorul, am stat 3 ore de vorbă cu patronul şi cu Mangia. Sunt probleme mai multe. Lipsesc şi unii jucători, lipseşte şi concurenţa. E clar că iarna asta nu s-au luat cele mai bune decizii în privinţa completării lotului. Cei care au fost aduşi au fost aşteptaţi să vină cu un raport. Rocha când a vrut să îl bage Mangia în teren cu FCSB spunea că îl doare piciorul. Sunt nişte accidentări care nu se văd. Doctorul spune că poate să forţeze, el spune că nu. E o problemă mare de tot dacă ratăm cupele europene”.

U Craiova a pierdut meciul cu FC Viitorul, scor 1-2, în etapa a cincea a play-off-ului Ligii 1 Betano. Dacă jucătorii din Bănie încă mai speră la titlu, antrenorul Devis Mangia nu mai crede în această posibilitate şi se plânge de lotul firav de care dispune la acest moment.

Închide ×