Fotbal intern

Sorin Cârțu face haz de necazul lui Magaye Gueye: ”Am auzit că nu te face mai potent”

12.03.2021 | 15:48
ADVERTISEMENT

Președintele Universității Craiova a făcut haz de necazul lui Magaye Gueye, depistat recent pozitiv la cocaină. Oficialul oltean a condamnat totuși gestul fotbalistului.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Magaye Gueye a fost depistat pozitiv, după ce a picat controlul antidoping de la meciul Dinamo – FCSB 1-0.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a comentat într-o manieră savuroasă faptul că fotbalistul lui Dinamo a fost depistat dopat în urma testului cerut chiar de oficialii din Ștefan cel Mare.

Sorin Cârțu face haz de necazul lui Magaye Gueye: “Dacă nu știi cum să o consumi, mai mult te faci de râs”

”Frate, îi dau dreptate lui Magaye! Era și el în jacuzzi cu Laurette, n-aveai cum să nu mănânci niște gogoși cu zahăr pudră. Am auzit că nu îți dă potență mare cocaina. Dacă nu știi cum să o consumi, mai mult te faci de râs”, a spus Cârțu într-o intervenție la Look Sport.

ADVERTISEMENT

Președintele Universității Craiova nu crede că fotbalistul va fi iertat de ANAD, ba chiar se așteaptă la o suspendare drastică a lui Magaye Gueye.

”N-ai voie să faci așa ceva. O să-și primească pedeapsa! Paradoxul e că Dinamo a cerut testare înainte de meci, iar acum s-a ales cu problema asta”, a mai spus Cârțu pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Dinamo îi va cere daune, iar jucătorul riscă închisoarea

Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, a susţinut că, dacă rezultatul pozitiv va rămâne în picioare la finalul anchetei, contractul lui Magaye Gueye va fi reziliat şi Dinamo va cere daune pentru că imaginea clubului a fost afectată.

Conform articolului 4 din Legea nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, Magaye Gueye riscă o pedeapsă cu închisoare de la 6 luni la 3 ani, cocaina fiind încadrată la categoria drogurilor de mare risc.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul i-a mărturisit managerului sportiv de la Dinamo că a participat la o petrecere, dar că el nu s-ar fi atins de cocaină.

ADVERTISEMENT
Tags: