Sport

Sorin Cârțu, furios după ce Mateiu a fost lăsat fără doi dinți: “Fotbal golănesc. Ne luăm coate în gură de la ăştia care vin pentru salvarea de la foame!” Video

Sorin Cârțu a reacționat după ce Diogo Izata i-a scos doi dinți lui Mateiu. Cere pedepse mai drastice pentru "gesturile golănești".
Sorin Cartu furios dupa ce Mateiu a fost lasat fara doi dinti Fotbal golanesc Ne luam coate in gura de la astia care vin pentru salvarea de la foame Video
Sorin Cârțu, scos din sărite de duritățile la care sunt supuși fotbaliștii Universității Craiova. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Alexandru Mateiu a fost scos de pe teren cu Salvarea, plin de sânge. Mijlocașul Universității Craiova a rămas fără doi dinți după ce a fost lovit cu cotul în figură de Diogo Izota.

Sorin Cârțu cere măsuri mai dure și lansează un atac fără precedent la adresa unora dintre jucătorii străini care ajung în Romnia. Oficialul Științei crede că oltenii au fost victimele celor mai multe durități în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

Alex Mateiu și-a pierdut doi dinți după ce a fost lovit de Diogo Izota. Reacția lui Sorin Cârțu

“Mateiu are doi incisivi terminați, scoși, deplasați. L-am trimis la chirurgie să vedem dacă poate să îi salveze, să facă ceva. Dacă tu nu ai luat atitudine la Arad, e normal că și ăstalalt face la fel. Vedeți că toți străinii, poate nu știu nici ce li se întâmplă. Bă, dar explicați-le că vin într-un fotbal civilizat.

Nu stăm după toți ăștia care vin la salvarea de la foame să le luăm coatele în gură. Ăla din Brazilia, ăsta tot de pe unde mai este, că nici nu știu că nu îl cheamă. Suntem poligon de tragere pentru toată lumea? Luați măsuri! De ani de zile suntem echipa la care a intră cel mai mult Salvarea pe teren.

ADVERTISEMENT

La Mihăilă la Iași, când era să moară pe teren. La Koljic la fel, Bancu, picior rupt. Iarăși ce s-a întâmplat la Arad. Să se ia atitudine împotriva la tot ce înseamnă golăneală. Ăsta e fotbal golănesc”, a declarat Sorin Cârțu.

Diogo Izota, doar cartonaş galben în primă fază. Iulian Dima a provocat confuzie

Diogo Izota l-a lovit cu cotul în figură pe Alexandru Mateiu, după un duel aerian petrecut la 30 de metri de poarta celor de la Gaz Metan Mediaş. În primă fază, Iulian Dima i-a dat doar cartonaş galben portughezului.

ADVERTISEMENT

Ar fi fost oricum eliminare pentru Izota, care mai primise un cartonaş galben în minutul 67. Totuşi, Dima a reacţionat după ce a văzut că Mateiu sângerează abundent.

A întors decizia şi i-a arătat cartonaş roşu direct fotbalistului portughez. Totuşi, centralul a creat destul de multă confuzie, pentru că eliminarea a survenit pentru cumul de galbene, ceea ce ar schimba încadrarea pentru suspendare. Cu siguranţă Dima va clarifica în raportul de arbitraj.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova, victorie la limită cu Gaz Metan Mediaș. Urcă pe loc de play-off

Universitatea Craiova a învins-o pe Gaz Metan Mediaş, scor 1-0, prin golul marcat de Baiaram, în minutul 55 al partidei. Pigliacelli a parat o lovitură de pedeapsă executată de Chamed în minutul 79.

După acest succes, Universitatea Craiova a acumulat 9 puncte în clasament şi urcă pe locul 5, de play-off. Dar poate fi scoasă de acolo până la finalul etapei în funcţie de rezultatele pe care le obţin FCSB, UTA şi FCU Craiova 1948.

În etapa a 7-a din Liga 1, Universitatea Craiova joacă în deplasare, contra celor de la Rapid. Partida este programată sâmbăta viitoare, de la ora 21:00.


(P) Cota BETANO pentru Rapid – Universitatea Craiova: 1,50 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

 

ADVERTISEMENT