Fotbal intern

Sorin Cârțu, glume după ce FCSB a pierdut cu Hermannstadt: ”S-or fi certat șefii între ei”

15.02.2021 | 13:26
Sorin Cartu glume dupa ce FCSB a pierdut cu Hermannstadt Sor fi certat sefii intre ei
ADVERTISEMENT

Președintele clubului Universitatea Craiova, Sorin Cârțu, s-a ținut de glume după ce rivala la titlu FCSB a pierdut meciul cu FC Hermannstadt, din etapa a 23-a din Liga 1.

Echipa lui Toni Petrea a suferit  al treilea eșec la rând împotriva sibienilor, după cele cu Academica Clinceni și Dinamo, și poate pierde șefia clasamentului în favoarea celor de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul roș-albaștrilor s-a arătat extrem de  deranjat de individualismul unora dintre fotbaliștii săi și i-a acuzat că nu combină suficient de bine pentru a putea desface defensivele aglomerate ale adversarilor.

Meciul Hermannstadt – FCSB, motiv de glume pentru Sorin Cârțu

După ce Hermannstadt a obținut prima victorie din istorie în meciurile cu FCSB, preşedintele oltenilor, Sorin Cârţu, a glumit şi a amintit de faptul că în trecut oficialii celor două cluburi erau prieteni şi nu de multe ori s-a vorbit de ”blaturi” la întâlnirile directe.

ADVERTISEMENT

”S-or fi certat șefii între ei. Am glumit eu. Așa a fost să fie primul meci, au făcut prea multe greșeli personale. Da, au fost și alte condiții. E greu să te exprimi pe un teren înghețat și fluxul tehnico tactic al FCSB-ului a fost oprit de starea terenului”, a declarat Cârțu la Pro X.

”Până acum condițiile de la Mediaș au fost bune, dar acum… a fost împotriva lor. Am văzut și comentariile cu penalty-ul. Acum mulți comentatori spuneau că nu a fost penalty, dar la partida cu Botoșaniul spuneau că a fost penalty la Cîmpanu.

ADVERTISEMENT

Dar copilul nu a avut intenție să joace mingea. A rămas cu piciorul drept pe pământ, iar adversarul a venit în el, mai ales că era și spre poartă. Mai bine să vorbească specialiștii”, a concluzionat oficialul din Bănie.

Florin Tănase a fost un  car de nervi după eșecul suferit în fața celor de la Hermannstadt și a dat vina pe starea gazonului de la Mediaș, dar și pe lipsa de implicare din partea observatorului partidei.

ADVERTISEMENT

După înfrângerea de la Mediaș cu FC Hermannstadt, Toni Petrea a mai primit o veste proastă, căpitanul Florin  Tănase fiind suspendat pentru întâlnirea FCSB – Chindia Târgoviște, din etapa a 24-a din Liga 1.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 4,05 este cota pentru „x și sub 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT