Fotbal intern

Sorin Cârțu i-a transmis un mesaj clar lui Gigi Becali: „Cine i-a spus că o să-i dăm? Nu are bani de Mihăilă și Ivan!”

10.11.2019 | 08:50
Sorin Cartu ia transmis un mesaj clar lui Gigi Becali Cine ia spus ca o sai dam Nu are bani de Mihaila si Ivan
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat că îi vrea la FCSB pe Valentin Mihăilă și Andrei Ivan, cei mai în formă jucători ai Universității Craiova. Ambii fotbaliști l-au impresionat pe finanțatorul vicecampioanei României, după victoria din meciul cu Dinamo, în care ambii au reușit să înscrie. Sorin Cârțu i-a transmis că nu are bani pentru a-i aduce la FCSB pe cei doi și că oricum nu sunt de vânzare.

  • Cota BETANO FCSB – Astra Giurgiu: 3,50 pentru “X” – vezi toate cotele aici (P) 

Sorin Cârțu, mesaj clar pentru Gigi Becali: „Nu are bani de Mihăilă și Ivan!”

Sorin Cârțu i-a transmis lui Gigi Becali că nu are bani pentru a-i aduce la FCSB pe Valentin Mihăilă și pe Andrei Ivan: „Cine a spus că-i lăsăm pe Mihăilă și pe Ivan la FCSB? Discuții din astea au fost tot timpul, nu trebuie să le luați de bune. Gigi întotdeauna a mai făcut jocuri de tipul ăsta, să atace jucători, să propună sume. Sunt greu de cumpărat acești jucători”.

ADVERTISEMENT

„Pe mine nu mă surprinde atitudinea lui Gigi, dar n-are bani pentru jucătorii ăștia doi”, a mai spus Sorin Cârțu într-o intervenție telefonică la Realitatea Sportivă de la Realitatea Plus.

Gigi Becali, încântat de prestația celor doi olteni

Gigi Becali a fost încântat de prestația lui Valentin Mihăilă și Andrei Ivan din meciul cu Dinamo și a declarat că îi vrea la FCSB: „Aș vrea să-i iau, dar e greu!”. Nu ar fi prima dată când finanțatorul vicecampioanei României ar încerca să-l transfere pe Ivan, atacantul naționalei de tineret. Andrei Ivan a mai fost dorit de FCSB și în trecut, dar a ajuns în cele din urmă la Krasnodar, în Rusia.

ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă i-a răspuns lui Gigi Becali și i-a zis că e aproape imposibil să poată să-i cumpere pe amândoi: „Nu se pot fura jucătorii, nu sunt în buzunar jucătorii. Dacă are bani să-i cumpere, fără probleme! Dar nu prea cred!”.

  • 1.000.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Ivan, conform transfermarkt.com
  • 800.000 de euro este cota lui Valentin Mihăilă, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT