Sport

Sorin Cârțu îi face statuie lui Jovan Markovic, deși nu-i știe vârsta: „E greu să găsești un atacant român așa bun”

Sorin Cârțu l-a lăudat pe Jovan Markovic, despre care crede că este cel mai bun atacant român în prezent, însă a greșit în momentul în care a vorbit despre vârsta puștiului.
14.04.2022 | 20:36
Sorin Cartu ii face statuie lui Jovan Markovic desi nui stie varsta E greu sa gasesti un atacant roman asa bun
Sorin Cârțu nu-i știe vârsta lui Jovan Markovic, dar îl ridică în slăvi. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a vorbit și despre ce mai are nevoie să facă Jovan Markovic pentru a deveni un titular incontestabil la Craiova, dar și în naționala României.

Sorin Cârțu nu-i știe vârsta lui Jovan Markovic, dar îl ridică în slăvi

Sorin Cârțu a vorbit despre aptitudinile impresionante ale lui Jovan Markovic, despre care crede că este cel mai bun atacant român la ora actuală, dar nu a mai știut vârsta jucătorului.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a spus că Jovan Markovic are 19 ani, dar fotbalistul are 21 de ani, fiind atenționat și de către Radu Naum, moderatorul emisiunii „Fotbal Club”, de la TV DigiSport.

„Să vă spun ceva. Noi avem un lot de 25 de jucători. Avem un buget de 7.500.000 de euro pentru sezonul următor, pentru întregul club.

ADVERTISEMENT

Markovic e fotbalist cu calități, îi trebuie să fie mai conectat. Are 19 ani, e normal să aibă puțină inconstanță, dar e greu să găsești un atacant român care să joace așa de bine…

Radu Naum: – Sorin, te întrerup puțin. Nu are 19 ani, are 21. E totuși o diferență de doi ani, că dacă ar fi avut 19 ani, era rachetă acum.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu: – Bine, are 21 de ani, e totuși un jucător tânăr, dar calitățile lui nu le găsești la alt atacant din România, care să dea bine cu ambele picioare.

Ce îi lipsește lui Jovan Markovic

Sorin Cârțu a continuat și a vorbit și despre ce mai trebuie să facă Jovan Markovic pentru a deveni un fotbalist mai important pentru echipă și pentru România:

ADVERTISEMENT

„El trebuie să aibă mai multă constanță și mai multă individualizare și o chestie personală, de ținută, de programul de antrenament.

ADVERTISEMENT

El e printre cei mai buni. El trebuie să fie foarte restrictiv cu el și dacă își impune să mai slăbească 1-2 kilograme va fi bine pentru el”.

„Parcă am vrea ceva care să se impună într-o astfel de relație și să răspundă 24 din 24 de el. Poate că nu realizează încă importanța asta a calităților sale, dar nu trebuie nici să mergem așa. Eu zic de la mine că un jucător care are mai puține kilograme, va fi bine pentru el.

Și Baiaram e un jucător în care cred foarte mult și despre care cred că va ajunge la un nivel bun”, a mai spus Sorin Cârțu.


  • (P) Cota BETANO pentru Farul Constanța – Universitatea Craiova: 2,35 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

Premierul Ciucă, șocat și el. „Ce țară este aceea care nu plătește o...
Premierul Ciucă, șocat și el. „Ce țară este aceea care nu plătește o hotărâre definitivă din justiție?” Fondul de Garantare nu plătește complet despăgubirile stabilite de instanțe
Lorena Balaci, moment tulburător pe stadion:
Lorena Balaci, moment tulburător pe stadion: "Eu am 45 de ani, n-am mai întâlnit așa înjurături!"
Femeia care și-a părăsit soţul pentru fiul vitreg, pe care l-a crescut de...
Femeia care și-a părăsit soţul pentru fiul vitreg, pe care l-a crescut de la 7 ani, a născut și cel de-al doilea copil
DOLIU imens! Maria DRAGOMIROIU e devastată: Doamne, odihnește-o în pace și liniște
DOLIU imens! Maria DRAGOMIROIU e devastată: Doamne, odihnește-o în pace și liniște
WWWW O viață încheiată în infern: „Iertaţi-mă! Viaţa mi-e insuportabilă”. Tragediile artistei care...
WWWW O viață încheiată în infern: „Iertaţi-mă! Viaţa mi-e insuportabilă”. Tragediile artistei care a fost numită „Vocea secolului”
La 15 ani, Ioana câștiga 1.000 euro/ lună dintr-un job part time. „În...
La 15 ani, Ioana câștiga 1.000 euro/ lună dintr-un job part time. „În Danemarca, vei vedea în mai toate supermarketurile și restaurantele adolescenți care muncesc”
Boala incurabilă de care suferă Florin Dumitrescu de la Chefi la cuţite. Diagnostic...
Boala incurabilă de care suferă Florin Dumitrescu de la Chefi la cuţite. Diagnostic teribil pus de medici: "Excesele se plătesc!"
„Nu puteam să respir deloc, nu am mâncat două săptămâni”. Mărturiile pacientei care...
„Nu puteam să respir deloc, nu am mâncat două săptămâni”. Mărturiile pacientei care ar fi fost mutilată de un medic dentist
Staţiunea, care deţine o adevărată comoară naturală, în căutarea strălucirii de altădată. De...
Staţiunea, care deţine o adevărată comoară naturală, în căutarea strălucirii de altădată. De unde a pornit legenda aurului negru
Ce a făcut luptătorul Andrew Tate după ce a fost eliberat din închisoare:...
Ce a făcut luptătorul Andrew Tate după ce a fost eliberat din închisoare: Nu îl mai suport! Unele obiceiuri mor greu
De ce țiganii nu poartă ochelari de vedere? Motivul este incredibil!
De ce țiganii nu poartă ochelari de vedere? Motivul este incredibil!