Fotbal intern

Sorin Cârțu îi răspunde lui Dan Petrescu: “El mereu se plânge și de arbitraje și de jocuri! Să se uite la echipa lui!”. Exclusiv

06.07.2020 | 12:30
Sorin Cartu ii raspunde lui Dan Petrescu El mereu se plange si de arbitraje si de jocuri Sa se uite la echipa lui Exclusiv
ADVERTISEMENT

Spiritele se încing în săptămâna duelului dintre Universitatea Craiova și FCSB. Oltenii sunt pentru prima dată de la promovarea din 2014 pe primul loc în Casa Pariurilor Liga 1 cu patru etape înainte de final. Dan Petrescu i-a acuzat pe cei de la Craiova că au toate lucrurile în favoarea lor în acest final de sezon.

La finalul confruntării dintre Astra și CFR Cluj, meci încheiat 2-2, Dan Petrescu a declarat că Universitatea Craiova este acum favorita la titlu și a lăsat să se înțeleagă că toate lucrurile sunt făcute astfel încât oltenii să fie campioni.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, i-a dat replica lui Dan Petrescu într-un dialog cu FANATIK: “Dan Petrescu mereu se plânge. Așa este el. Vede arbitraje, jocuri de culise peste tot. El niciodată nu este favorit, alții sunt.

Sorin Cârțu îi răspunde lui Dan Petrescu: “Asta e strategia lui, să se plângă”

Niciodată nu este avantajat, el e singur împotriva tuturor mereu. Asta e strategia lui, să se plângă. Să se uite la echipa lui cât au cheltuit și ce au făcut. Nu cred că el este în poziția asta să se plângă.

ADVERTISEMENT

Că spunea de meciul de la Mediaș. Voi ați văzut ce final dificil de meci am avut cu Gaz Metan? Ce ocazii au avut pe final. Ce poate să spună despre meciul ăla? Haideți să fim serioși”, a spus Sorin Cârțu pentru FANATIK.

CFR Cluj a condus cu 2-0 pe Astra Giurgiu, însă jucătorii lui Bogdan Andone au reușit să revină și au egalat până la final, Alibec fiind, din nou, eroul echipei. La final, Dan Petrescu a mutat centrul atenției spre Craiova, noul lider:

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu: “Aș vrea ca Astra să joace la fel, cu același spirit, cu Craiova, când oltenii vor veni aici. Să joace Budescu, Alibec, Fatai, că la Craiova, în tur, nu i-am văzut. Erau dispăruți”

“E important ce vom face până la meciul de la Craiova. Aș vrea ca Astra să joace la fel, cu același spirit, cu Craiova, când oltenii vor veni aici. Să joace Budescu, Alibec, Fatai, că la Craiova, în tur, nu i-am văzut. Erau dispăruți.

Botoșani să joace meciul vieții cu Craiova, FCSB la fel și să câștige cine merită, așa ar fi normal. Cu noi joacă pe viață și pe moarte. Mi se pare ciudat ce s-a întâmplat la ultimul meci al lor, la Mediaș. Buș, care a luat roșu…

ADVERTISEMENT

Azi cred că am avut penalty, cu Craiova la fel, arbitrajele sunt cum sunt. Dar nu am văzut arbitraj contra Craiovei. Nu vreau să le iau din merite, dar se întâmplă multe lucruri și nu le vede nimeni, din păcate”, a spus Dan Petrescu la final.

Universitatea Craiova este lider în Casa Pariurilor Liga 1 cu 38 de puncte, unu mai mult decât CFR Cluj, cu patru etape rămase de disputat până la finalul sezonului. Ultimul meci va fi cel direct dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj, pe “Ion Oblemenco”.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,22 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT