Fotbal intern

Sorin Cârțu îl atacă pe Gigi Becali: „El chiar a pierdut Steaua, e aiurea că-și dă cu părerea!”

20.05.2020 | 13:10
Sorin Cârțu îl atacă pe Gigi Becali: „El chiar a pierdut Steaua, e aiurea că-și dă cu părerea!”
Sorin Cârțu îl atacă pe Gigi Becali: „El chiar a pierdut Steaua, e aiurea că-și dă cu părerea!”. Sursă foto: evz.ro
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit despre faptul că echipa lui Adrian Mititelu este adevărata Universitatea Craiova, ceea ce l-a nemulțumit profund pe Sorin Cârțu care a reacționat și care a spus că FCSB nu e Steaua.

Atacul lui Sorin Cârțu la Gigi Becali

Sorin Cârțu l-a atacat pe Gigi Becali, după ce patronul FCSB-ului a spus că echipa lui Adrian Mititelu nu este adevărata Universitatea Craiova: „Mi se pare aiurea că finanțatorul de la FCSB să-și dea cu părerea despre care e adevărata Universitatea Craiova”.

ADVERTISEMENT

„El, care nu are dreptul să folosească numele Steaua. El chiar a pierdut acest drept. Nu cred că e el în măsură să spună cine e adevărata Craiova sau cine nu e”, a spus Sorin Cârțu la TV Pro X.

Declarațiile care l-au înfuriat pe Sorin Cârțu

Sorin Cârțu a fost deranjat de declarațiile lui Gigi Becali pe tema „adevărata Universitatea Craiova”.

ADVERTISEMENT

„Mulți îmi spuneau în urmă cu câțiva ani că Mititelu e terminat definitiv, dar eu știam că el este un oltean foarte orgolios și am fost convins că nu o să se lase.

Și eu, dar și el am oferit continuitate echipelor noastre glorioase, iar dacă noi nu ne băgam banii familiei noastre în fotbal.

Poate că suporterii acestor echipe de mult nu mai aveau la ce să se uite și să se ducă pe stadioane”, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

„Se știe că adevărata Universitatea Craiova a fost la Mititelu, iar dacă el a luat-o din liga a patra, prin statut tot el este continuatorul Universității Craiova. Palmaresul este la el.

Îl aștept să revină cu echipa lui în Liga 1 și vreau să ne batem din nou, dar din câte știți el nu a reușit să mă învingă pe mine. Știu că oful lui era că nu putea să bată Steaua și Dinamo”, a încheiat patronul FCSB-ului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri