Sport

Sorin Cârțu îl atacă pe Mihai Stoica, după Dinamo-U Craiova 0-1: „Sunt sătul de comentariile lui”

19.10.2020 | 00:49
Sorin Cartu il ataca pe Mihai Stoica dupa DinamoU Craiova 01 Sunt satul de comentariile lui
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu îl atacă pe Mihai Stoica, după Dinamo-U Craiova 0-1. Deși FCSB nu a fost implicată în meciul etapei a șaptea, managerul general al roș-albaștrilor a ieșit din nou în evidență.

El a criticat pe rețelele de socializare penalty-ul dictat de Horațiu Feșnic pentru Universitatea Craiova și crede că jocurile se fac în culise în favoarea oltenilor.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu, oficialul Craiovei, nu a vrut să îi răspundă lui Mihai Stoica după meci, dar l-a atacat dur. Cârțu susține, totuși, că a fost penalty la duelul dintre Ante Puljic și Marius Constantin.

Sorin Cârțu îl atacă pe Mihai Stoica, după Dinamo-U Craiova 0-1: „Nu îmi spune nimic acest om”

Niciun meci fără discuții legate de arbitraj. Și de această dată, echipa implicată în scandalul etapei este Dinamo. Formația lui Cosmin Contra a pierdut cu 0-1 meciul cu Universitatea Craiova, însă antrenorul dinamovist a criticat decizia lui Horațiu Feșnic de a acorda penalty la duelul din minutul 28 dintre Ante Puljic și Marius Constantin.

ADVERTISEMENT

Nu doar dinamoviștii au contestat decizia lui Feșnic. Și Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a sărit la gâtul lui Feșnic și a sugerat că există o conspirație pentru ca Universitatea Craiova să fie avantajată de deciziile centralilor. „Păi dacă-l ține, trebuie să cadă pe spate. Marius Constantin se aruncă în față! E greu cu CSU anul ăsta…”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

După meciul Dinamo-U Craiova 0-1, Sorin Cârțu a comentat și el decizia lui Feșnic. Oficialul Craiove a fost, însă, enervat puternic atunci când a fost rugat să comenteze afirmațiile lui Stoica.

ADVERTISEMENT

„Eu zic că a fost penalty, dar cel mai bine să fie întrebat un specialist. Eu merg pe părerea specialiștilor. Să fie întrebați Crăciunescu, Porumboiu, Balaj. Din punctul meu de vedere, când un adversar îi face centură celuilalt adversar… Nu poți arbitra cu „Fizica” în mână.

Suntem sătui de comentariile lui Mihai Stoica. Nu vreau să comentez eu ce spune el. Mie nu îmi spune nimic omul ăsta. Ce rost are? Nu vreau să mă obosesc să comentez despre ce spune el. Ăsta e punctul meu de vedere”, a punctat Cârțu la Digisport.

ADVERTISEMENT

Mulțumit de noii veniți: „Îmi place mult ce văd la Căpățînă”

Deși Universitatea Craiova a practicat un joc ce a lăsat de dorit, contra lui Dinamo, liderul a mai câștigat o partidă și a ajuns la șapte succese consecutive în Liga 1. Alb-albaștrii s-au bazat în meciul de pe Arena Națională și pe Mihai Căpățînă, jucătorul venit de la FC Voluntari.

Mijlocașul l-a încântat pe Sorin Cârțu, care i-a lăudat jocul. Și despre tactica aleasă de Bergodi a avut cuvinte de laudă fostul fotbalist din Bănie. În schimb, el crede că vârful Ivan Mamut a fost individualist. Cârțu se așteaptă ca Dinamo să fie o echipă puternică în acest sezon, în ciuda parcursului slab al „câinilor” în debutul sezonului.

„Echipa a fost forțată să apeleze la așezarea asta, cu accidentări, cu Mihăilă plecat. Dar eu cred că ne-am prezentat bine. Ivan era supărat. Toți sunt supărați când sunt schimbați, dar trebuie să înțelegem că au fost și niște schimbări nepreconizate.

Bergodi a așteptat să poată să aducă și un plus de prospețime și a schimbat și sistemul. A trecut la un 4-4-2 cu Mamut și cu Nistor. Mie mi s-a părut inspirată ideea, au dus bine jucătorii meciul. Sunt foarte mulțumit de Căpățînă, a intrat bine în echipă. Mamut a avut niște situații în care a fost individualist, când poate se recomandau niște combinații mai degrabă. Sunt jucători care au venit de puțin timp la noi, se vor rezolva problemele.

Eu cred în continuare că Dinamo va crea mari probleme în campionat. Au nevoie și ei de timp, să își facă niște trasee de joc, să se coordoneze, pentru că știu cu mingea”, a mai spus Cârțu.

ADVERTISEMENT