Fotbal intern

Sorin Cârțu, impresionat de noul atacant al Craiovei: ”Mamut e ca un model”

15.10.2020 | 21:15
Sorin Cartu impresionat de noul atacant al Craiovei Mamut e ca un model
ADVERTISEMENT

Președintele clubului Universitatea Craiova, Sorin Cârțu, s-a arătat impresionat de ficizul noului atacant al oltenilor, Ivan Mamut.

Vârful croat în vârstă de 23 de ani a ajuns în Bănie, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, pentru a-l înlocui pe Elvir Koljic, accidentat grav la meciul cu Poli Iași.

ADVERTISEMENT

Atacantul bosniac a suferit o fractură de peroneu, a fost operat de urgență și are șanse minime să mai revină pe gazon în acest sezon.

Noul atacant al Craiovei l-a impresionat pe Sorin Cârțu

”Au venit Ofosu, Căpățână, jucători care sunt din competiție, pot intra contra lui Dinamo. Mamut are un fizic super, este bine proporționat, are 1,91 m, 84 kg, e ca un model, îl punem să meargă pe podium. Arată ca un atacant adevărat după cum se mișcă, acum să se pună la punct în relațiile de joc cu coechipierii”, s-a arătat impresionat Sorin Cârțu de noul atacant al Craiovei.

ADVERTISEMENT

În schimb, președintele oltenilor este nemulțumit de faptul că doi jucători s-au infectat cu coronavirus la naționala de tineret: ”Trebuie să fim supărați pe tot mapamondul, e peste tot virusul acesta. Dar nu ne facem griji mari pentru regula U21, mai avem pe Screciu, Baiaram, Mitran, mai luăm de la echipa a doua pentru a face față”.

”Mi se pare greu meciul cu Dinamo, vin după atâtea înfrângeri, au adus jucători cu CV, sper să ridice capul după jocul cu noi. Nu cred că restanțele la salarii pot influența, nu faci cinste cv-ului să spui că nu intru până nu-mi dai banii”, a declarat Cârțu la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că cei doi jucători ai Universității Craiova care au luat Covid-19 în perioada în care au fost convocați la echipa națională de tineret a României sunt George Cîmpanu și Ștefan Vlădoiu.

În aceste condiții, tehnicianul Cristiano Bergodi are probleme cu regula U21 înainte de meciul cu Dinamo București , iar italianul trebuie să găsească soluții până la ora derby-ului. FANATIK a aflat că primul nume care se va regăsi printre titulari este cel al lui Ștefan Baiaram, iar în linia de mijloc va fi folosit Vladimir Screciu, deși acesta nu se afla în planurile lui Bergodi.

ADVERTISEMENT

Partida dintre Dinamo și Universitatea Craiova, din etapa a șaptea, se va disputa duminică, 18 octombrie, de la 21:30, pe Arena Națională, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – U Craiova: 3,25 este cota pentru “oaspeții câștigă prima repriză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT