Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sorin Cârțu, încântat de prestația unui jucător al Universității Craiova: „Este o mare speranță pentru viitor!”. Video Exclusiv

Universitatea Craiova și-a revenit după eșecul cu FC Voluntari. A învins-o cu 1-0 pe FC Argeș, iar unul dintre jucătorii olteni l-a impresionat pe Sorin Cârțu.
02.03.2023 | 14:32
Sorin Cartu incantat de prestatia unui jucator al Universitatii Craiova Este o mare speranta pentru viitor Video Exclusiv
Sorin Cârțu, încântat de prestația unui jucător al Universității Craiova: „Este o mare speranță pentru viitor!”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova respiră după victoria la limită cu FC Argeș. Partida a fost pusă sub lupă de Sorin Cârțu la cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA, iar președintele oltenilor l-a remarcat pe unul dintre fotbaliștii lui Eugen Neagoe.

Juraj Badelj a impresionat la debutul în tricoul Universității Craiova

Juraj Badelj (19 ani) a debutat la Universitatea Craiova în victoria cu FC Argeș, scor 1-0, din etapa a 28-a a SuperLigii. Stoperul croat a sosit în această iarnă în Bănie, alături de un alt tânăr conațional, Karlo Tomasesc (18 ani). Cel din urmă evoluează tot pe postul de fundaș central, dar n-a apucat să îmbrace încă tricoul alb-albastru.

ADVERTISEMENT

În partida cu piteștenii, debutantul Badelj a făcut cuplu în centrul defensivei cu Gjoko Zajkov și l-a impresionat pe președintele Sorin Cârțu. „Ce remarc la partida de aseară e că am câștigat un jucător, fundașul central, pe Badelj, tânăr, născut 2003. Croatul este o mare reușită zic eu și speranță pentru viitor în zona asta să fim asigurați.

Dacă are șansa să fie sănătos și să nu aibă accidentări, e jucător de calitate. Ce nu îmi convine e că avem multe înfrângeri și când ai multe înfrângeri…

ADVERTISEMENT

Nu am văzut niciodată o campioană cu înfrângeri atât de multe 10-12. Bine, noi avem 8, dar să vedem în meciurile care au mai rămas și în play-0ff”, a declarat Sorin Cârțu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO MAI JOS

Ca urmare a succesului cu FC Argeș, Universitatea Craiova a acumulat 48 de puncte și a rămas pe locul 5 în SuperLiga. Oltenii sunt la patru lungimi de podium, dar nu își fac speranțe că rivalele de deasupra se vor încurca în această etapă. Rapid a câștigat la Botoșani, Farul a învins-o pe Sepsi, iar CFR și FCSB mai au de jucat cu UTA, respectiv Petrolul.

ADVERTISEMENT

„Nu cred eu că se vor încurca. Nici CFR, nici FCSB. Sunt echipe puternice amândouă și FCSB și CFR în comparație cu cele două echipe și nu o să am speranțe de piedici. Dar fotbalul îți poate oferi multe scenarii pe care nu le aștepți”, a adăugat Cârțu.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT