Fotbal intern

Sorin Cârțu, laude pentru Mirko Pigliacelli după Viitorul – Universitatea Craiova 1-2: ”A jucat foarte bine, ca în primul an la noi”

10.02.2020 | 08:07
Sorin Cartu laude pentru Mirko Pigliacelli dupa Viitorul  Universitatea Craiova 12 A jucat foarte bine ca in primul an la noi
ADVERTISEMENT

Președintele Sorin Cârțu l-a lăudat pe portarul italian Mirko Pigliacelli pentru evoluția bună pe care a avut-o în meciul FC Viitorul – Universitatea Craiova 1-2, din etapa a 24-a a campionatului intern.

Sorin Cârțu, laude pentru Mirko Pigliacelli după Viitorul – Universitatea Craiova 1-2: ”Sunt cel mai bun portar din România și nu stau pe bancă”

”A fost un meci câștigat cu aportul important al portarului nostru. Poate că problema cu suporterii l-a făcut să se concentreze. A jucat foarte bine, ca în primul an la noi”, au fost laudele lui Sorin Cârțu pentru evoluția lui Mirko Pigliacelli în meciul Viitorul – Universitatea Craiova 1-2.

ADVERTISEMENT

”El așa spunea când s-a contrat cu Victor Pițurcă: ‘Eu sunt cel mai bun portar din România și nu stau pe bancă’. Așa a jucat, ca un portar foarte bun”, a declarat președintele oltenilor la Digi Sport.

”Nu înțeleg cum să facem asemenea greșeli”

Însă, Sorin Cârțu este nemulțumit de evoluția fundașilor centrali: ”La faza cu Acka trebuia să facă o execuție simplă. Ce caută să dea cu câlcâiul? Au înnebunit! Asta este de când cu ideea că jocul trebuie dezvoltat de la fundași”.

ADVERTISEMENT

”Și Cosic! De ce nu scapă de ea? Nu înțeleg cum să facem asemenea greșeli. Nu-l dă tehnicitatea afară din casă, de ce să se complice?”, a mai spus președintele Universității Craiova.

”Depinde de noi dacă luăm firimiturile sau ne tăiem niște bucăți mai bune”

”Știi cum a fost meciul de azi? Cum am pierdut noi cu Viitorul ultima dată. Se mai întoarce roata. Nu am jucat bine ca în partida cu Gaz Metan, dar este important că ne-am calificat în play-off. Am pierdut multe meciuri în care am avut ghinion”, a afirmat Cârțu.

ADVERTISEMENT

”Suntem invitați la o masă bogată. Depinde de noi dacă luăm firimiturile sau ne tăiem niște bucăți mai bune”, a încheiat președintele oltenilor, după ce echipa lui Corneliu Papură a obținut matematic calificarea în play-off.

Pigliacelli, eroul Craiovei

Universitatea Craiova a învins FC Viitorul la Ovidiu, scor 2-1, într-un meci din etapa a 24-a a campionatului intern. Trupa lui Gică Hagi a deschis scorul în prima repriză, dar oltenii au întors rezultatul cu golurile puștilor Luis Nițu și Valentin Mihăilă.

ADVERTISEMENT

Mirko Pigliacelli a revenit în poarta Universității Craiova odată cu plecarea lui Victor Pițurcă de pe banca tehnică și evoluțiile sale reamintesc de portarul de la începutul sezonului. Italianul a avut două intervenții foarte bune în prima repriză, de fiecare dată reușind să-l blocheze pe Rivaldinho.


  • (P) Cota BETANO pentru Poli Iași – Universitatea Craiova: 4.30 este cota pentru ”peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT