Fotbal intern

Sorin Cârțu le cere rivalilor de la CFR Cluj să termine pe teren sezonul: ”Au echipă bună chiar dacă au jucători infectați”. Video

26.07.2020 | 17:54
Sorin Cartu le cere rivalilor de la CFR Cluj sa termine pe teren sezonul Au echipa buna chiar daca au jucatori infectati Video
ADVERTISEMENT

Președintele clubului Universitatea Craiova, Sorin Cârțu, le-a cerut rivalilor la titlu de la CFR Cluj să termine pe teren sezonul.

Ardelenii au avut nu mai puțin de 26 de persoane infectate cu coronavirus, dar rezultatele ultimelor teste, care au venit duminică, arată că toată lumea s-au vindecat.

ADVERTISEMENT

Partida CFR Cluj – FC Botoșani a fost amânată de LPF, iar secretarul general Justin Ștefan a spus că întâlnirea s-ar putea juca marți seară, pe 28 iulie, dacă totul este în regulă.

CFR Cluj, pusă sub presiune de Sorin Cârțu

”Vrem să se termine campionatul pe teren. Sunt soluții. Ei trebuie să desfășoare toate cele trei meciuri de duminică până pe 3 august. Am văzut că au echipă bună chiar dacă au jucători infectați. Este un moment dificil de acceptat și de gestionat pentru toată lumea”, a declarat Sorin Cârțu despre situația de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

”Nu îl ai pe Păun? Îl ai pe Chipciu! Au acolo Bordeianu, Deac, Rondon… Nu-l îl ai pe Omrani? Joacă Rondon care de cele mai multe ori a intrat bine, mai ales în ultima perioadă… Ai acolo întreaga linie de apărare. Burcă, Vinicius, Camora, Susic. Nu sunt distruși”, a continuat el într-o discuție cu Robert Niță pe canalul de YouTube al fostului jucător.

Universitatea Craiova se află pe primul loc și are patru puncte peste CFR Cluj, dar și un meci mai mult jucat. Oltenii mai au două partide, cu Astra și cu campioana ultimilor doi ani, iar Sorin Cârțu avertizează că bătălia nu este încheiată.

ADVERTISEMENT

”Mai sunt două meciuri grele. Astea sunt cele mai grele și apăsătoare. Sunt două meciuri care ne apasă și pun o presiune mare pe noi. Dar pentru clubul nostru este deja o performanță.

Este cea mai bună poziție pe care am deținut-o vreodată în perioada asta 2013-2020 și pe care putem să o avem la finalul campionatului. Dacă nu este locul 1, este locul 2. Oricum nu s-a mai întâmplat până acum.

ADVERTISEMENT

Ar fi super să fim campioni. Avem un adversar de mare calibru, știe ce înseamnă lupta pentru titlu. Au două titluri consecutive”, a încheiat președintele Universității Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru Astra – U Craiova: 4,45 este cota pentru “1 solist la pauză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: