Sport

Sorin Cârțu, mesaj categoric înainte de Universitatea Craiova – Dinamo: „Trebuie să ai o stare de spirit adecvată!”. Exclusiv

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre partida Universitatea Craiova - Dinamo.
27.09.2021 | 18:47
Sorin Cartu mesaj categoric inainte de Universitatea Craiova  Dinamo Trebuie sa ai o stare de spirit adecvata Exclusiv
Sorin Cârțu, mesaj categoric înainte de Universitatea Craiova - Dinamo: „Trebuie să ai o stare de spirit adecvată!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Partida Universitatea Craiova – Dinamo se va juca astăzi, 27 septembrie, de la ora 21:00.

În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 10 din Liga 1, cu 13 puncte obținute, iar Dinamo se situează pe poziția 15, cu șase puncte.

Sorin Cârțu, mesaj categoric înainte de Universitatea Craiova – Dinamo

Oficialul din Bănie susține că meciurile cu Dinamo mereu sunt speciale, fiind irelevante locurile pe care cele două echipe le ocupă în clasament.

ADVERTISEMENT

În același timp, Sorin Cârțu îi atenționează pe jucătorii olteni că trebuie să aibă o stare de spirit adecvată atunci când joacă împotriva lui Dinamo.

„Tot timpul meciurile cu Dinamo sunt speciale. Nu contează care sunt locurile echipelor în clasament. Trebuie să ai o stare de spirit adecvată când joci cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Nu prea mă interesează ce probleme are Dinamo. Mă interesează ca echipa noastră să câștige și să ia trei puncte.

E distanță de CFR, dar știi cum e, mai sunt destule meciuri prin care poți să te îndrepți și să te apropii de obiectivele pe care ți le-ai propus la începutul sezonului”, a declarat Sorin Cârțu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu: „Pandemia ne-a afectat rău de tot atunci la meciul cu CFR!”

Municipiul Craiova se află în scenariul roşu, rata de infectare depăşind 3 persoane la mia de locuitori. Astfel că, stadionul „Ion Oblemenco” va putea fi ocupat, cu spectatori, la maxim 30% din capacitate, la meciul de diseară.

Sorin Cârțu este de părere că numărul redus de spectatori nu o va afecta prea mult pe Universitatea Craiova, la meciul cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

„Dacă e cu pandemia asta… poți să te aștepți la orice. Ne-a afectat rău de tot atunci la meciul cu CFR, trebuia să avem spectatori la meciul decisiv. Acum că sunt mai puțini la meciul cu Dinamo… contează mai puțin”, a mai spus Sorin Cârțu.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Dinamo: 1,80 este cota pentru „1 solist și nu marchează ambele echipe”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT