Sport

Sorin Cârțu, mulțumit după U Craiova – Vllaznia 3-0: „E o normalitate, dar să remarcăm victoria! Nu trebuie să ne relaxăm”

Sorin Cârțu a fost mulțumit după victoria Universității Craiova cu Vllaznia, scor 3-0, partidă pe care oltenii au dominat-o de la început până la sfârșit.
28.07.2022 | 23:27
Sorin Cartu multumit dupa U Craiova  Vllaznia 30 E o normalitate dar sa remarcam victoria Nu trebuie sa ne relaxam
Sorin Cârțu, mulțumit după U Craiova - Vllaznia 3-0. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Președintele Universității Craiova i-a avertizat însă pe jucători să nu fie relaxați, pentru că trebuie să țină un ritm bun, în așa fel încât să joace bine și în campionat și în cupele europene.

Sorin Cârțu, mulțumit după U Craiova – Vllaznia 3-0

Sorin Cârțu a fost mulțumit după victoria obținută de Universitatea Craiova împotriva Vllazniei, scor 3-0, în manșa retur al turului doi preliminar Conference League:

ADVERTISEMENT

„E o normalitate, dar trebuie să remarcăm și această victorie. E prima dată în viață când îmi ies și mie aceste pronosticuri, când am spus că toate patru ne calificăm.

Nu trebuie să ne relaxăm, ci să fim la fel de serioși și să fim preocupați de ideea că vom juca din trei în trei zile. Mai avem nevoie de jucători, vom vedea”.

ADVERTISEMENT

„Meciul cu Zoria e capital și pentru generația asta de băieți, pentru recunoașterea internațională. E o echipă la care au fost probleme, totuși ei au stat acolo în Polonia, s-au antrenat, nu sunt veniți de nicăieri.

Noi ne jucăm șansa, vrem să câștigăm și trebuie să fim pregătiți la ora partidei. Avem lotul ăsta de jucători pe care-l avem, mai rotăm jucătorii. Important e să avem o echipă aptă pentru meciurile astea”, a mai spus Sorin Cârțu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Hanca probabil va juca, Rivaldinho nu! Suntem deschiși la discuții despre Nistor”

Sorin Cârțu a continuat și a vorbit despre Sergiu Hanca și Rivaldinho, noii jucători ai oltenilor, dar și despre Dan Nistor, care a fost exclus din lot, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK:

„Vom avea un meci greu cu Rapid, e un meci cu încărcătură, cu oameni care susține aceste echipe. V-am spus, avem obligația să ne prezentăm la fel de bine.

ADVERTISEMENT

Avem un lot pe care antrenorii îl pot rota cum doresc și pot avea jucătorii tonusul de care avem nevoie.

Hanca probabil va juca, Rivaldinho nu cred, că a venit mai târziu. Hanca e în parametri foarte buni. Lui Rivaldinho îi mai trebuie pregătire”.

„Suntem deschiși la orice fel de discuție în privința lui Dan Nistor, vom vedea. În februarie puteam să-l lăsăm liber, domnul Rotaru i-a prelungit contractul ca să rămână la noi.

Dacă el nu e în lot, e vina lui, nu a antrenorului”, a mai spus președintele Universității Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Rapid: 2,07 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: