Sport

Sorin Cârțu, nemulțumit de deciziile lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova: „Nu mi-a dat un telefon. Prea mulți jucători dați deoparte!”

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, l-a criticat pe Mirel Rădoi după meciul cu Rapid și nu înțelege de ce a exclus din lot atâția jucători.
13.11.2022 | 12:20
Sorin Cartu nemultumit de deciziile lui Mirel Radoi la Universitatea Craiova Nu mia dat un telefon Prea multi jucatori dati deoparte
Universitatea Craiova e pe locul 4 în clasament cu 31 de puncte. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a reușit doar un egal cu Rapid, deși a condus în Giulești cu 2-0 încă din minutul 19.

Sorin Cârțu îl trage de mânecă pe Mirel Rădoi după Rapid – U Craiova 2-2: „A scos în evidență niște lucruri, dar nimic concret”

Președintele Universității Craiova a trimis mai multe „săgeți” către Rădoi la PRO Arena, însă consideră că rezultatul a fost unul echitabil: „Sunt mulțumit și dacă echipa nu pierde. Până la urmă, meciul a fost împărțit, cu dominarea noastră în prima repriză, apoi a fost revenirea Rapidului. O echipă foarte grea, când joci la ei. Publicul creează presiune asupra jucătorilor adverși, asupra arbitrilor, e foarte greu”.

ADVERTISEMENT

Deși Sorin Cârțu a vrut să discute cu Mirel Rădoi, antrenorul Universității Craiova i-a ignorat cererea: „Antrenorul trebuie să fie foarte pregătit tactic și să transmită asta jucătorilor. Organizarea începe cu apărarea. N-am discutat cu Mirel după partida cu Ocna Mureș. I-am transmis să îmi dea un telefon, nu mi-a dat telefon. Probabil nu avea timp, era preocupat de meciul ăsta (n.r. – cu Rapid)”.

Rădoi a decis să îi excludă din lot după meciul cu Rapid pe Ivan, Hanca, Markovic și Vînă, însă „Sorinacio” are semne de întrebare: „Mi se pare ca sunt prea mulți jucători dați deoparte. El a scos în evidență niște lucruri care au deranjat, dar nimic concret”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, în pauza de iarnă, mai mulți jucători ar putea pleca de la Universitatea Craiova: „Sunt niște jucători despre care trebuie să discutăm în această pauză, dacă s-a demonstrat că nu ne ajută”.

Sorin Cârțu, mesaj clar: „Îmi spun punctul de vedere, de fapt e o expertiză și competență”

Sorin Cârțu spune lucrurilor pe nume și consideră că Mirel Rădoi trebuie să țină cont de sfaturile sale: „Am discutat cu Mirel cum am discutat și cu antrenorii precedenți. Îmi spun punctul de vedere, de fapt e o expertiză și o competență. Dacă vrei să ții cont de ea, bine.

ADVERTISEMENT

Dacă ești jupânul echipei, al vestiarului, ai principiile tale și filozofia ta, e problema ta. Dar eu îmi exprim expertiza”, a mai declarat oficialul Universității Craiova pentru sursa citată.

Mirel Rădoi e cu Universitatea Craiova pe locul patru în clasament cu 31 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova are și o restanță în Liga 1, care se va disputa pe 29 noiembrie, în deplasare la Chindia Târgoviște.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,25 este cota pentru „ peste 2,5 goluri” la Chindia – Universitatea Craiova. Vezi aici toate cotele.

ADVERTISEMENT