Sport

Sorin Cârțu, nemulțumit de „tricolori”: „Nu văd un spirit național, parcă ar veni la echipa de club!”

Sorin Cârțu și-a anunțat nemulțumirea față de jucătorii naționalei României.
08.06.2021 | 22:45
Sorin Cartu nemultumit de tricolori Nu vad un spirit national parca ar veni la echipa de club
ADVERTISEMENT

Președintele Craiovei spune că la selecționata României, jucătorii par să fie ca la o echipă de club, spunând că lipsește identitatea și spiritul național.

Totodată, Sorin Cârțu a comentat și prestația lui Andrei Ivan și Alexandru Cicâldău în meciurile amicale cu Georgia și Anglia, lăudându-l pe atacantul oltenilor, dar căruia îi transmite că trebuie să marcheze mai multe goluri.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu, nemulțumit de „tricolori”

Sorin Cârțu a vorbit despre meciurile amicale ale României, spunând că nu simte o dorință mare a jucătorilor de a-și reprezenta propria țară:

„Andrei Ivan arată că e într-o formă bună, ne-ar bucura mai mult să puncteze, i-ar trebui mai mult sânge rece. Dar are alte trăiri față de mine, știți cum e… fiecare simte diferit altceva în fața porții.

ADVERTISEMENT

Cicâldău a jucat în nota echipei, nu au făcut un meci extraordinar în Anglia. Mie nu-mi place cum vin jucătorii, nu văd un spirit național”.

„E o tentă de parcă ai veni la o echipă de club, vreau altceva, trebuie să te detașezi de alte gânduri. Așa îmi lasă mie impresia, să pierzi un meci cu Georgia sau cu Armenia pe niște greșeli copilărești sau orgolii personale”, a mai spus dezamăgit Sorin Cârțu la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu nu știe dacă va continua ca președinte la Craiova

Universitatea Craiova a luat o decizie foarte importantă pentru viitorul clubului. Oltenii vor să treacă la o politică de tip „socios”, la fel ca Barcelona, și le oferă o putere de decizie fanilor echipei.

După anunțul clubului din Bănie, conform căruia fanii își vor alege președintele, FANATIK l-a contactat pe Sorin Cârțu, care a anunțat că se mai gândește dacă va candida:

ADVERTISEMENT

„Nu mi se pare o idee rea. Voi vedea dacă voi candida. Vedem atunci în februarie, atunci se depun dosarele”.

„E o politică diferită față de ceea ce s-a întâmplat până acum în România. Nu cred că s-a mai întâmplat până acum. Va fi o schimbare la 180 de grade, în sensul că președintele va decide aducerea de jucători, antrenorul și așa mai departe. Va decide tot în club.

Eu mai am contract, vedem atunci. Nu vor decide toții fanii, ci doar cei care se abonează” a mai declarat Sorin Cârțu în exclusivitate pentru FANATIK.


  • (P) Cota BETANO ca U Craiova să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 4,50. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT